UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Так це взагалі бенефіти для тих у кого мінімум ПР. Українці зі своїми ВП тут взагалі не підходять.
-
Так.
-
І ви заробляли вище ліміту?
-
Минулого року подавали?
-
бо ми виключення, але вони будуть передивлятись чи подовжувати бенефіти далі) тому 30 вересня
-
Ні, я подавала і ніхто не перевіряв)
-
Спершу так, але тих, хто подавав декларації, вже будуть перевіряти.
-
українці отримали ці бенефіти незалежно від доходу, тому це не залежить.
-
Я про бенефіти кажу
-
Так я так само в них питала і мені сказали, що діє рік все ок), тому я і кажу, що якась дивна інформація, якщо це стандартна процедура у вересні, то все норм, вони відсіють тих, хто заробляє вище ліміту.
-
Я сподіваюсь ви не плутаєте звичайну страховку з бенефітами. Бенефіти дають тільки на зуби, очі і діабет. По суті якщо зробити відразу по приїзду всі моменти і перейти на роботу, то не має бути проблем.
-
І це не просто хтосб десь сказав, а люди дзвонять туди і питають до коли працює
-
Зрозуміла, цікаво, дякую
-
Не подаєте. Тому що вас тут не було в 2023
-
Я отримувала у січні 2023 і вона діяла до 30 вересня все одно (не весь рік). Потім вони сказали, що подовжили на квартал до січня 2024, потім знову на квартал до квітня. Тобто може й подовжать. Але поки що дедлайн 30 вересня 🤷♀️
-
А за 2023, коли потрібно подавати, якщо ти не працював в Канаді ще?
-
Вітаю. Шукаю садок для дитини 4 роки поруч з Signal Hill. Буду вдячна за будь яку інформацію
-
Але не всі навіть роботу до того часу можуть знайти, тому для когось мають ще діяти. Але подивимося. Бо, якщо для українців окремі умови, то вони б і не давали її на рік, не бачу логіки🤷♀️
-
Декларація буде за 2024 в наступному році
-
Доброго дня. Таке питання. Якщо прилетіли до Канади на початку року, то декларація про доходи за 2023 має бути подана наступного року разом із доходами за 2024?
20 Jan 2023, 19:11
326350/376063
7 minutes ago