UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Продам набор: Электрочайник. Пресс для кофе. Кастрюля 3 л. Сотейник. Сковорода. Дуршлаг Различные тарелки. Стоимость за все 10$ Самовывоз из downtown.
-
Доброго дня! Ми з чоловіком шукаємо житло, бажано з 1-го вересня. Можемо зачекати, якщо варіант підходить Основні критерії: 🚊 Червона гілка від Crowfoot до Erlton Station включно, до 15 хвилин пішки до c-train. 💵 До 1850 CAD. Не бейсмент! 🧺 Пральна машина та сушилка у квартирі. 🌡️ Свій термостат. 💪🏻 Тренажерна зала у будинку. ⚪ Просторість, щоб було куди поставити ліжко king size, два робочих місця, в загалом щоб були місця для збереження речей. ✖️ Без проблем типу тарганів, бездомних у холі, постійно зламаного ліфту й т.п Трошки про нас: приїхали ще осінню, обидва при роботі permanent full-time. Без дітей, тварин та шкідливих звичок. Ходимо в спортзал, доволі тихі, з режимом сна жайворонків. Поважаємо особистий простір сусідів, не конфліктні. Пишіть у ПП, якщо у вас є підходящі варіанти
-
Добрий вечір! Підкажіть, будь ласка, чи хтось отримував права 3-го класу? Яка процедура?
-
безкоштовно
-
Срочно❗️❗️❗️Так как мы уезжаем из Канады и билеты уже куплены! Пересдам контракт аренды 1 сентября ❗️❗️❗️Контракт до конца марта 2025года! 302- 1113 37 street SW. Westbrook. 10 min пешком - C-train Westbrook station. 1 min - Bus station №9. Через дорогу Safeway and Walmart, а также Dollarama. Все находиться в пешей доступности. Очень хорошее расположение! Price - 1700$( в стоимость входит отопление +вода) электрика + интернет отдельно. Deposit - 1700$. Condo unit. 2 bedroom apartment with balcony. Bathroom. Living room. Kitchen. Laundry на отдельном этаже. Все что на фото и видео - мебли и кухоные принадлежности все оставляем. Телефон хозяина +1(306)291-2706 Albert
-
Передам контракт на 1 кімнату квартиру в новому будинку з 1 вересня. В квартирі: 🔹 система вентиляції та кондиціонер 🔹пральна машина та сушарка 🔹посудомийка та мікрохвильовка 🔹пластикові вікна з шумоізоляцією та товсті бетонні стіни (сусідів не чутно) 🔹гардеробна кімната В комплексі: 🔸підземний паркінг + багато паркомісць на гостьвому 🔸мийка для авто та собак 🔸цілодобова охорона та відеоспостереження 🔸спільна кімната відпочинку (кухня, диван,обідній стіл, телевізор та більярд) 🔸 барбекю-зона зі столами та диванами біля fireplace table. 🔸новий дитячий майданчик В пішій доступності: 🔹 с-трейн та автобусні зупинки 🔹offleash зона для вигулу собак 🔹баскетбольний майданчик Контракт на пів року (до березня 2025 року). Ціна при передачі контракту — 1800$ + 120$ паркінг. Депозит — 1500$. Також є можливість укласти новий контракт на 1 рік за ціною 1925$ на місяць. Зацікавленим можу надати більше фото, відео квартири або домовитися про перегляд. По всім питанням звертайтесь у приватні повідомлення.
-
Безкоштовно. Стіл (робиться меншим) і 3 стільця. Copperfield. Але треба забрати сьогодні - завтра (29/07-30/07). Переїжджаємо. Стіл розбирається і можно перевести на SUV. 🚙
-
Актив статус,3 литра бенз,7 мест ,2 комплекта резины . 12500 . Продажа в связи с покупкой другого авто
-
Я зустрічала.
-
Мабудь, таких не зустрічала А так я можу і за москато о сказати Дивлячись хто виробник )
-
Ламбруско буває і сухе також.
-
Але в більшості випадків він буде off dry Дивлячись який Ріслінг ( Альзаський чи Німецький) Альзаський буде off dry і вищий А Ламбруско солодке вино
-
Як хочете - заїжджайте в Shawnessy Calgary co-op. Я тут працюю і можу порекомендувати
-
Moscato буде солодке і низько алкогольне.
-
Далеко не завжди.
-
Riesling і Lambrusco солодке і напів солодке вино