UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Передам контракт на 1 кімнату квартиру в новому будинку з 1 вересня. В квартирі: 🔹 система вентиляції та кондиціонер 🔹пральна машина та сушарка 🔹посудомийка та мікрохвильовка 🔹пластикові вікна з шумоізоляцією та товсті бетонні стіни (сусідів не чутно) 🔹гардеробна кімната В комплексі: 🔸підземний паркінг + багато паркомісць на гостьвому 🔸мийка для авто та собак 🔸цілодобова охорона та відеоспостереження 🔸спільна кімната відпочинку (кухня, диван,обідній стіл, телевізор та більярд) 🔸 барбекю-зона зі столами та диванами біля fireplace table. 🔸новий дитячий майданчик В пішій доступності: 🔹 с-трейн та автобусні зупинки 🔹offleash зона для вигулу собак 🔹баскетбольний майданчик Контракт на пів року (до березня 2025 року). Ціна при передачі контракту — 1800$ + 120$ паркінг. Депозит — 1500$. Також є можливість укласти новий контракт на 1 рік за ціною 1925$ на місяць. Зацікавленим можу надати більше фото, відео квартири або домовитися про перегляд. По всім питанням звертайтесь у приватні повідомлення.
-
Безкоштовно. Стіл (робиться меншим) і 3 стільця. Copperfield. Але треба забрати сьогодні - завтра (29/07-30/07). Переїжджаємо. Стіл розбирається і можно перевести на SUV. 🚙
-
Актив статус,3 литра бенз,7 мест ,2 комплекта резины . 12500 . Продажа в связи с покупкой другого авто
-
Я зустрічала.
-
Мабудь, таких не зустрічала А так я можу і за москато о сказати Дивлячись хто виробник )
-
Ламбруско буває і сухе також.
-
Але в більшості випадків він буде off dry Дивлячись який Ріслінг ( Альзаський чи Німецький) Альзаський буде off dry і вищий А Ламбруско солодке вино
-
Як хочете - заїжджайте в Shawnessy Calgary co-op. Я тут працюю і можу порекомендувати
-
Moscato буде солодке і низько алкогольне.
-
Далеко не завжди.
-
Riesling і Lambrusco солодке і напів солодке вино
-
Доброго дня! Шукаю будь-яку роботу з офісним графіком. Англійська 7-8. Диплом вчителя, маю досвід вчителя, адміністратора, логістика та в ІТ. Маю водійське посвідчення та авто. Якщо в когось є можливість порекомендувати буду безмежно вдячна.