UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Вітаю. Driver abstract для убер ітс можна замовити у будь-якому реджістрі, чи може це якийсь окремий сервіс і не скрізь його видадуть?
-
Сдается комната в 2-х спальной квартире. Проживает один порядочный мужчина индус без вредных привычек. Сдается комната для 1 человека. Прекрасный район с множеством магазинов в 5 минут ходьбы от станции Westbrook. В доме Gym. Все включено и электроэнергия и интернет. Вы - без вредных привычек, чистоплотный. Стоимость 900 CAD а месяц + 500 CAD залог. Пишите в личку скину номер тел.
-
Продав гіпсодрель і сумку - ваша пропозиція
-
Ну я коли відкривав gst, там потрібно було вказати види діяльності в відсотках Я вказав щось 3-4 Але зараз роблю ще там дещо, воно ніби дотично до однієї що я вказав, але я не впевнений По нокам якщо дивитись, то такої професії немає Типу я вказав руфінг, а зараз ще паралельно водостічні системи чищу і ремонтую ( і я не знаю чи потрібно для цього додавати діяльність, відкривати нове gst, чи підходить і руфінг )»🤷♂️ Просто іноді роблю офіційно, і люди просять інвойси на роботу
-
Всем здравствуйте Сдаётся 1-комнатная квартира с 1го сентября: ℹ️ 211 14 Ave SW ℹ️ 1625$ в месяц + 18$ страховка ( в стоимость входит всё, кроме света и интернета) , депозит 500$, домашнее животное 25$ ℹ️ Наземный и подземный паркинг ℹ️ Стиральная машина и сушка на первом этаже (3 доллара стирка и 3 сушка) ℹ️ В спальне есть большой встроенный шкаф ℹ️ Рядом с домом спортзал, кафе, бар, суши , Старбакс и т.д. ℹ️До си-трейна 10 минут пешком Если необходимо больше фото/мнформации - пишите в личные сообщения +13683994713
-
Від 35 до 55 відсотків, але це моє суб'єктивне
-
Я вже тут була і в сімейного, і навіть в емердженсі, ніхто знімків робити не хоче, в емердженсі сказали приймати ібупрофен і відправили додому, сімейний докинув диклофенак і відправив до фізіотерапевта, а фізіотерапевт показав 3 вправи і на другому візиті перевірив, чи я їх правильно роблю - з вас 200 доларів. Знеболення мене не бере, бо біль посилюється в основному підчас ходьби, рідше коли сиджу чи лежу, тоді може просто нити. Вже думаю, куди ще податися, половину ютуба прошерстила в пошуках вправ, тільки напрям болю змінився - тепер відстрілює не в ногу, а в сідницю і в поперек 🤷🏼♀️