UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Продав гіпсодрель і сумку - ваша пропозиція
-
Ну я коли відкривав gst, там потрібно було вказати види діяльності в відсотках Я вказав щось 3-4 Але зараз роблю ще там дещо, воно ніби дотично до однієї що я вказав, але я не впевнений По нокам якщо дивитись, то такої професії немає Типу я вказав руфінг, а зараз ще паралельно водостічні системи чищу і ремонтую ( і я не знаю чи потрібно для цього додавати діяльність, відкривати нове gst, чи підходить і руфінг )»🤷♂️ Просто іноді роблю офіційно, і люди просять інвойси на роботу
-
Всем здравствуйте Сдаётся 1-комнатная квартира с 1го сентября: ℹ️ 211 14 Ave SW ℹ️ 1625$ в месяц + 18$ страховка ( в стоимость входит всё, кроме света и интернета) , депозит 500$, домашнее животное 25$ ℹ️ Наземный и подземный паркинг ℹ️ Стиральная машина и сушка на первом этаже (3 доллара стирка и 3 сушка) ℹ️ В спальне есть большой встроенный шкаф ℹ️ Рядом с домом спортзал, кафе, бар, суши , Старбакс и т.д. ℹ️До си-трейна 10 минут пешком Если необходимо больше фото/мнформации - пишите в личные сообщения +13683994713
-
Від 35 до 55 відсотків, але це моє суб'єктивне
-
Я вже тут була і в сімейного, і навіть в емердженсі, ніхто знімків робити не хоче, в емердженсі сказали приймати ібупрофен і відправили додому, сімейний докинув диклофенак і відправив до фізіотерапевта, а фізіотерапевт показав 3 вправи і на другому візиті перевірив, чи я їх правильно роблю - з вас 200 доларів. Знеболення мене не бере, бо біль посилюється в основному підчас ходьби, рідше коли сиджу чи лежу, тоді може просто нити. Вже думаю, куди ще податися, половину ютуба прошерстила в пошуках вправ, тільки напрям болю змінився - тепер відстрілює не в ногу, а в сідницю і в поперек 🤷🏼♀️
-
Там залежить від стадії які вправи можна робити. Якщо гостра, то біль буде довго проходити і потрібно заспокоїти нерв спочатку. Навіть краще підти до лікаря у walking clinic і зрозуміти на якій у вас стадії, а також можливо зробити знімки і тоді випишуть якісь знеболюючі. Поділитися не поділюся фізіотерапевиами :), в мене подібна проблема, але я знайшов вправи які допомагають в моєму випадку.
-
Якщо не вʼїхали то треба звісно подавати на нову візу але це вже не куает буде, і при подачі наскільки знаю документи батьків теж треба, і якщо у вас ще є віза то на основі ваших віз дитині є шанси що дадуть, але це вже за загальними правилами без куает, як ви і написали! А якщо ви вʼїхали то навіщо тоді вам віза??? Перебування в країні регулюється для дітей візітор рекордом або стаді пермітом, віза потрібна тільки для вʼїзду в країну І нагадую якщо ще не вʼїхали то дедлайн по куает це 31 липня, як буде потім ще ніхто не знає, чи можливо буде зробити опен ворк перміт як зараз, чи тільки закритий під конкретного роботодавця, а це довго і не всі роботодавці згодні чекати поки буде робитись ворк перміт
-
Всім привіт! На жодне подібне питання тут відповіді не дали, але ризикну запитати: може хтось порадити остеопата або хіропрактора, є проблема з защемленням сідничного нерва, фізіотерапевт дав лиш вправи, від яких стає тільки гірше.
-
Ребята, а кто таксует здесь (убер, лифт)? отпишитесь пожалуйста в лс
-
Вот я заплуталась, у цій формі rc 151 теж є поля для заповнення інфо про дітей...я так розумію, якщо ми менше 18 місяців і не маємо права на допомогу на дітей, то цю форму 🤔 а можна їм обидві відправити,щоб вже точно😂
-
Тоді можна побачити звідки ви взяли інформацію про 3 years world income?