UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Тоді можна побачити звідки ви взяли інформацію про 3 years world income?
-
А, ну и xмэны тоже топ
-
То штампованый и деревянный марвел не реально смотреть. А дедпул хоть фан приносит)
-
Так ото ж я так теж зрозуміла,а зараз на сайті дивлюся, написано, що для новоприбулих з дітьми форма RC 151
-
І ще питання, коли я вказую дохід, це з урахуванням налогів чи вже чистими?
-
Доброго вечора, підкажіть, чи правильно я зрозуміла, що наразі для новоприбулих з дітьми на кліматичні потрібно подавати форму RC151?
-
Я владею информацией, не более.
-
Ви володієте обмінником, який видає на руки готівку і зараз лякаєте людей, що якщо вони покажуть Канаді ці кошти, то будуть платити податок. Тобто заохочуєте людей порушувати закон. А потім пишете "все має бути прозоро"? 😂
-
При чем тут 2021 год, если деньги заходят сейчас? Налоговая спрашивает World Income за последние 3 года
-
Я ничего не пиарю. Я договариваю то, что вы недоговариваете. Всё должно быть прозрачно.
-
Я розумію, що ви тут піарите свій обмінник, який видає готівку і ви за те, щоб нічого не декларувати в Канаді. 😉 Але є випадки, коли доходи можна підтверджувати ФОПом за 2021 рік, умовно. В такому випадку ви не платите податок, бо на той час не були податковим резидентом Канади
-
@pers0nazh
-
И попадёте под World Income при подаче налоговой декларации в след раз и расскошелитесь ещё на 25%.
-
Дякую