UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Яка сума? Сотні/тисячі/десятки тисяч. Залежно від суми буде зрозумілий спосіб. Бо десь можна по лімітам не пролізти, десь їх немає і т.п.
-
Всем привет! Помогите разобраться с вопросом, пожалуйста! Имею деньги на украинском ФОП в долларах. Посоветуйте какие-то способы, как выгоднее всего перевести деньги с долларового счета ФОП на канадский счет (CIBC) P.S. Из всей этой цепочки знаю только что первым делом придется конвертировать доллары в гривны и кидать на обычную карту физ.лица.
-
Здається будинок на місяць,можливо з продовженням,вітальня з кухнею ,3 спальні кімнати, 1,5 ванни.Район Rundle, 5 хв до автобусної зупинки або 25 хв пішки до зупинки метро. Все необхідне для проживання є, меблі, кухонне приладдя.Можу здавати окремо кімнати.Ціна договірна, пишіть в приват.
-
Доброго дня. здається кімната в 3-кімнатному main floor , бажано для чоловіка чи хлопця, але не принципово. Район Bowness, магазини і автобус поряд. Вартість $800 все включно. Пишіть в особисті якщо цікавить.
-
Доброго дня. З 4-5 серпня здається кімната в 3-кімнатному бейсменті, бажано для чоловіка чи хлопця, але не принципово. Район Parkdale, від центру 15 хв на автобусі. Вартість $800 все включно. Пишіть в особисті якщо цікавить.
-
Всім привіт! Молода пара шукає кімнату в районі даунтауну до 1100$. Краще мастер бедрум
-
Я вижу у нас тут монополия 😂
-
@vitall_ik
-
Девушки это выдумка, пиво это реальность
-
Кто-то знает украинского барбера Уже даже район не важен Я просто не могу стричься у канадцев, это просто 🤢
-
Добрий день, написала Вам у приватні 🙂