UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
с другой ветки
-
Продам: Матрас + кровать- 80$
-
Потрібна робота, маю ліцензію 5 класу, маю легковий автомобіль. В майбутньому хочу отримати ліцензію 1 класу. Останні 8 років працював далекобійником в Європі. Вмію користуватись електроінструментом.
-
Доброго дня у звʼязку з переїздом продаю зимову куртку дуже тепла (здається до -50 градусів). Купувала в Канаді за 300 доларів. Одягала максимум тиждень в сильні морози. Продаю за 250 CAD (можливий торг) Живу біля Downtown, район Bridgeland
-
мы думали об этом тоже )
-
Продам два стільці звичайні - 40$ Два шкіряні - 50$ ( є декілька подряпин) Тільки самовивіз біля чінука
-
Погуляй ,посмотри как тебе
-
Не парься так ,лучше правда приедь
-
Та приедь туда на день два .)
-
Спасибо 🙏🏻
-
Привіт Таке питання Хтось знає як додати вид активності до свого вже існуючого gst акаунту? Типу було декілька видів діяльності, коли створював, але хочу додати ще декілька Чи можливо це зробити без того щоб дзвонити до них?
-
Эдмонтон это красивы, развитый город. Но не такой красивый, чистый и зелёный как Калгари. В плане цен на рент и недвижимость Эдмонтон дешевле Калгари. ИМХО зимой Эдмонтон депрессивный. Летом он довольно неплох. К сожалению лето в Канаде короткое 🤷🏻
-
Срочно❗️❗️❗️Так как мы уезжаем из Канады и билеты уже куплены! Пересдам контракт аренды 1 сентября ❗️❗️❗️Контракт до конца марта 2025года! 302- 1113 37 street SW. Westbrook. 10 min пешком - C-train Westbrook station. 1 min - Bus station №9. Через дорогу Safeway and Walmart, а также Dollarama. Все находиться в пешей доступности. Очень хорошее расположение! Price - 1700$( в стоимость входит отопление +вода) электрика + интернет отдельно. Deposit - 1700$. Condo unit. 2 bedroom apartment with balcony. Bathroom. Living room. Kitchen. Laundry на отдельном этаже. Все что на фото и видео - мебли и кухоные принадлежности все оставляем. Телефон хозяина +1(306)291-2706 Albert
-
Шукаю роботу разом з дружиною, якщо в вас набирають на роботу видпишіть будь ласка в приватні
-
Дрель без батареї?
-
Я думаю стоимость жизни и район вообще не важно с тем сможете ли вы тут найти работу. Потому я бы начинала с поиска вакансий, а не района
-
Все за 30 cad 9 Hemlock Cres Sw
-
Безкоштовно багато банок. Ще є 1 коробка з банками
-
Безкоштовно ламелі для ліжка квін
-
Вітаю! здається кімната для дівчини на період 2- 3 місяць (квартира 1 bedroom)меблірована,в кімнаті все є ,окрім матрац,район Bridgeland,ціна 550 все включено,проживаю з 2 р дитиною.
20 Jan 2023, 19:11
326952/372417
about an hour ago