UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
ні, це ті хто могли отримати робочі перміти тіх кого апрувнули після 4 лютого.
-
У них есть авторитет не впускать по разным причинам. Их авторитет регулируется законом, поэтому они не могут просто так отказать, но само наличие визы не обязывает их вас впускать. Но хорошо что всё хорошо обернулось!
-
Так віза візитор є. Чому б мали не пустити. Це з 1 боку,а з іншого вони і так можуть не пустити при будь-яких документах, якщо захочуть. Ну я сподіваюсь, що проблем у мене не буде, а то я везунчик ще той 🙈
-
Телефонуйте після 9 по Калгарі, якщо буде ще потреба
-
Шукаю клініку для глаз з хорошим вибором оправ для очків, підскажіть в районі Woodland або поближче до нього. Дякую.
-
www.cbc.ca/news/politics/canada-expected-to-close-ukrainian-visa-1.6906831
-
Щось я не розумію: а що можна було подавати ще на куает до 15 липня?
-
@AlexandrBoichukk парень может помочь с переездом
-
різні правила перебування, якщо вас в Канаді не впустять в аеропорту офіцери, то до них будуть питання. PS. Вони ж можуть не знати особливості CUAET 🙂
-
Продам Hyundai Sonata limited 2011 2.0 турбо, 270 л.с. Сток. Подогревы всех сидений, люк, блютуз, навигация, без ключевой доступ, кнопка старт/стоп. Расход :трасса 6-7 Город 9-11 Все зависит от стиля езды 6300$ + торг срочно. Более детально по телефону 8252883046 либо в лс
-
Якось так). Тільки яка їм різниця- не розумію
-
Попросили
-
Nexgrill 60 cad 9 Hemlock Cres Sw
-
Продам Комод 70$ Пуфик 30$ Стол оффисный 60$
-
Продам диваны 70$ каждый Самовывоз, район SW
-
якщо у вас стоїть туристична віза, а у вас є дозвіл для роботи, то це колізія для них. По правилам повина бути робоча віза вклеєна. Тому і питання…
-
Так, потрібно вносити зміни, онлайн там є форма. Також зміни треба вносити при зміні роботи/ влаштуванні на роботу. Також онлайн на сайті
-
або не робіть посвідчення тут і користуйтеся таксі/міським транспортом, якщо вирішили вже повертатися до Європи
-
А вони попросили показати ворк перміт чи ви самі просто надали їм?
-
в Європі можна замовити посвідчення з доставкою з України. І з українським посвідченням в Європі теж не поїздиш - потрібно буде робити місцеві.
20 Jan 2023, 19:11
327328/372750
16 minutes ago