UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
266 test sessions in Calgary ( IELTS)
-
Доброго дня, Я вірно розумію, що і CELPIP і IELTS здаються лише Едмонтоні?
-
Куплю/ продам USDT. Личная встреча в Калгари. Курс на день обмена. Помогу перевести деньги с любого города Украины или Европы в любой большой город Канады. Сделаю вам выдачу наличными день в день. Рекомендации участников чата.
-
26" колеса не бит не крашен кредита нет цена 300$
-
Надаємо сезонну роботу - миття вікон в приватних будинках Калгарі. Робота на подвірʼї з телескопічною щіткою та керхером. Розвозка по всьому місту вранці та ввечері. Гнучкий графік роботи (можна обирати кількість робочих днів на тиждень). Оплата раз на тиждень Залишайте контакти в приватні повідомлення.
-
Не підкажете, скільки зазвичай часу проходить, поки дейкеар нарешті починає отримувати субсидію від провінції? В нас було все погодженно, всі проінформовані,, але ось вже другий місяць дейкеар виставляє рахунок без врахування субсидії. Наперед вдячний за інформацію.
-
Доброго дня ) можливо хтось перездає бейсмент ?
-
Доброе утро! А знает кто-то, есть ли тут доставка вареных раков? Спасибо 🫶
-
Ну так, вона має знати скільки і за що сплатила, в мене є рісіт, і там все вказано, але то був поки що ОВП лише
-
Ну достаточно один раз государству чтобы плата была не по guidance для поднятия вопроса
-
ну так в інтернеті — це одне) я у неї спитаю сьогодні ще раз скільки саме вона заплатила і за що
-
Не вижу ни одного упоминания в интернете, чтобы такое случилось :S t.me/uu_calgary/49529/430066
-
сама
-
Добрый день! Подскажите, пожалуйста, хорошие заведения с кальянами в Калгари, с приятной атмосферой и чтобы покушать можно было. Пожалуйста, с личного опыта
-
Драшко в школі проактів скул, але до нього дуже щільна запис і потрібно їздити
-
Без как сам выглядит платеж / ивойс, это только угадывать
-
А причина . А она сама продляла или через кого-то , не знаете ? Альтернативно могу подумать, что там что-то еще добавлено кроме самого пермита
-
Информация о цене с Канады ircc.canada.ca/english/information/fees/fees.asp
-
а вона більше заплатила. поняття не маю, чому саме
-
155+100=255 з одної людини
20 Jan 2023, 19:11
327711/374742
19 minutes ago