UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Добрий ранок, здаємо кімнату в центрі Калгарі 2010 Hope St SW , зразу біля 17 Ave ( для жінки/дівчини) Всі магазини,кафе,парки,автобусні зупинки в 5-10 хвилинах пішки Сітроєн в 15 хвилинах пішком або ж 5 хвилин на автобусі Максимально зручне розташування Ціна 750$ + ком послуги ( 50$ приблизно)
-
Спасибо, попробую ещё раз сегодня
-
Всім привіт, виконуємо роботи з малярки фарбування стін тримів бейсбордів фасадів,кому цікаво звертайтесь ,т.5877320128
-
Дякую. На жаль, хворобу не заплануєш. Тепер буду дивитись де можна придбати
-
Доброго дня, ось я писав вище детально щодо домашнього/ мобільного від Telus Домашній інтернет - Швидкість: 250 Мбіт/с та 1 Гбіт/с - Безлімітний - Без оплати за підключення - $59 або $69 на місяць - До двох перших місяців безкоштовно 📱 Мобільний зв'язок *ОНОВЛЕНО* 📍TELUS - 150 ГБ 5G+ - Безлімітні дзвінки/СМС - Без оплати за підключення❗️ - Можливість перенесення номера❕ - Ціна на місяць: $28 (Family discount included) Більш детальніше, можете написати в особисті повідомлення
-
Так. Бо за весь час перебування поза Україною це один єдиний раз коли я до них звернулася і то за гроші. І я маю право дивуватися, коли я все зробила правильно зі своєї сторони, а у відповідь таке. + є люди хто ще не робив довідки із таким не стикався, тому я скинула сюди.