UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Toyoto corrola S , активный статус, максимальная комплектация этой модели, электростеклоподъемники, люк, кондиционер, обогреватель, все работает отлично, коробка передач работает отлично, едет плавно и ровно без проблем, надежный автомобиль для работы и доставки, есть пятна ржавчины по кузову, цена 3100
-
Продам Journey r/t 2009 3.5 V6 AWD, 207тис. автомат, cruise, кондиціонер, салон шкіра, підігрів сидіння. Active status в альберті, 2 ключі, чистий carfax. Масло ніде не протікає, нові шини + комплект зимових шин. Нове масло, новий акумулятор. Доглянутий салон, 7 місць. Потрібно але ще не критично замінити ролики грм ланцюг і паливний насос. Автомобіль на ходу! Ціна 3500.
-
Продаю комплект стіл і два крісла Ікеа, стан нового. Ціна 200 дол.
-
Куплю USDT
-
Включено все-бассейны, тренажерный, групповые занятия.
-
Может кому пригодится. Ценник MNP для Fair entry. И расписание групповых занятий.
-
Добрий день. Прийшов лист в CRA кабінет, який каже що я маю надати довести витрати по статті moving expenses. Скинути чеки і ще якийсь лист від роботодавця, який засвідчує що він не відшкодовував moving до Канади. Декларацію робив бухгалтер, яка не дуже мені сподобалася і я сумніваюся що вона допоможе мені зараз з цим питанням. Трохи неприємно, подали декларацію, її заапрувили і компенсували частину грошей, тепер кажуть доведіть що ви дійсно робили ці витрати…Чи приходив комусь ще подібний лист? Що порадите робити в даній ситуації?