UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Куплю USDT
-
Включено все-бассейны, тренажерный, групповые занятия.
-
Может кому пригодится. Ценник MNP для Fair entry. И расписание групповых занятий.
-
Добрий день. Прийшов лист в CRA кабінет, який каже що я маю надати довести витрати по статті moving expenses. Скинути чеки і ще якийсь лист від роботодавця, який засвідчує що він не відшкодовував moving до Канади. Декларацію робив бухгалтер, яка не дуже мені сподобалася і я сумніваюся що вона допоможе мені зараз з цим питанням. Трохи неприємно, подали декларацію, її заапрувили і компенсували частину грошей, тепер кажуть доведіть що ви дійсно робили ці витрати…Чи приходив комусь ще подібний лист? Що порадите робити в даній ситуації?
-
🎮Продам SPS4 pro на 1 Тб Продам ігрову консоль Sony Play Station 4 pro в ідеальному стані. В комплекті йдуть два контролери, всі необхідні кабелі (живлення, HDMI та USB для зарядки джойстиків). Бонусом - колекція найцікавіших ігор: Civilization VI Horizon Zero Down God of war Mortal combat X Spider-man Fifa 24 NHL 20 Harry Potter (Lego) Avengers (Lego) Вартість за все: 350 CAD Забрати можна на Beltline або в Downtown.
-
Добрый день! Бесплатно основа под матрас размера 135 на 185. Район Brentwood NW
-
Продаю матрац IKEA, розмір Queen. Стано нового.ціна 150 дол