UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Куплю USDT
-
Включено все-бассейны, тренажерный, групповые занятия.
-
Может кому пригодится. Ценник MNP для Fair entry. И расписание групповых занятий.
-
Добрий день. Прийшов лист в CRA кабінет, який каже що я маю надати довести витрати по статті moving expenses. Скинути чеки і ще якийсь лист від роботодавця, який засвідчує що він не відшкодовував moving до Канади. Декларацію робив бухгалтер, яка не дуже мені сподобалася і я сумніваюся що вона допоможе мені зараз з цим питанням. Трохи неприємно, подали декларацію, її заапрувили і компенсували частину грошей, тепер кажуть доведіть що ви дійсно робили ці витрати…Чи приходив комусь ще подібний лист? Що порадите робити в даній ситуації?
-
🎮Продам SPS4 pro на 1 Тб Продам ігрову консоль Sony Play Station 4 pro в ідеальному стані. В комплекті йдуть два контролери, всі необхідні кабелі (живлення, HDMI та USB для зарядки джойстиків). Бонусом - колекція найцікавіших ігор: Civilization VI Horizon Zero Down God of war Mortal combat X Spider-man Fifa 24 NHL 20 Harry Potter (Lego) Avengers (Lego) Вартість за все: 350 CAD Забрати можна на Beltline або в Downtown.
-
Добрый день! Бесплатно основа под матрас размера 135 на 185. Район Brentwood NW
-
Продаю матрац IKEA, розмір Queen. Стано нового.ціна 150 дол
-
Маю х2 bear spray Купляли по 65$ в канадіан тайр 2 тижні тому Більше не потрібні так як виїжаємо Нові - ні разу не відкривались (expire 12/2027) По 40$ (70$ за 2) Забрати можна Glenbrook SW
-
Такі листи для перевірки приходять 80-90% для таких витрат, як moving expenses, tuition fees, travel expenses, foreign income and taxes paid. 50% випадках у вас можуть перевірити medical expenses, donations or political contributions. Ви можете зібрати самостійно всі документи і разом з М1 формою надіслати у податкову онлайн через My Account - submit documents service.
-
Hallo. Ich interessiere mich für Ihre Ankündigung im Chat. Ich möchte einen Führerschein machen. Ich habe bereits in der Ukraine studiert, hatte aber keine Zeit, die Prüfungen zu bestehen. Und jetzt möchte ich in Deutschland einen Führerschein machen. Sagen Sie mir, wie viel es kosten wird und ist es möglich, die Prüfung einfach ohne Unterricht zu bestehen?