UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Такі листи для перевірки приходять 80-90% для таких витрат, як moving expenses, tuition fees, travel expenses, foreign income and taxes paid. 50% випадках у вас можуть перевірити medical expenses, donations or political contributions. Ви можете зібрати самостійно всі документи і разом з М1 формою надіслати у податкову онлайн через My Account - submit documents service.
-
Hallo. Ich interessiere mich für Ihre Ankündigung im Chat. Ich möchte einen Führerschein machen. Ich habe bereits in der Ukraine studiert, hatte aber keine Zeit, die Prüfungen zu bestehen. Und jetzt möchte ich in Deutschland einen Führerschein machen. Sagen Sie mir, wie viel es kosten wird und ist es möglich, die Prüfung einfach ohne Unterricht zu bestehen?
-
Привіт. На якій службі доставкі їжі зараз краще можна заробити на старті? Уберітс уже реєструвався десь рік тому.. може щось нове цікаве зявилося? Дякую
-
Дякую за відповідь. я не впевнений, яку конкретно інформацію вказувала бухгалтер, яка цим займалася і не хотів би вигадувати щось. Наприклад moving expenses 4340$, знаю що з них 3800 то квитки , а решта невідомо. Чи можу я побачити десь розгорнуту інформацію? До прикладу 5000 moving expenses -4000tickets -500 hotel -500 ще щось.
-
У звʼязку з переїздом, здається двокімнатна квартира, в центрі Калгарі 1030 16 Ave SW. Доступна з 1 вересня, можливо в 20 числах серпня. 850sqft, кухня, вітальня, дві спальні, ванна кімната і великі балкон та дві комори (одна дуже велика). В оренду входить вода, опалення (будинок взимку дуже теплий). Електрика, інтернет та паркінг окремо (є підземний на наземний паркінг). На першому поверсі безкоштовна тренажерна зала, пральня (по 10 пральних і сушильних машин) і досить приємний хол - ввечері є охорона. Будинок pet friendly. В пішій доступності три супермаркети, багато парків, також є собача площадка. Будинок знаходиться біля 17 Ave, але оскільки квартира знаходить з іншого боку, в квартирі дуже тихо. До станцій C-train 15 хвилин пішки. За подробицями у пп. Оренда $1804, депозит $500. Також за додаткову плату є можливість оренди квартири з меблями.
-
Ну для красивого же слова было, очевидно же, что сео какой-то очень богатой корпорации вряд ли выберет себе Канаду на пмж ))
-
Сео якоїсь корпорації буде мати +200 балів на teer 0
-
@CalgaryCarRepair
-
Всім привіт. Підкажіть, будь-ласка, україномовний автосервіс або окремого майстра по ремонту сигналізації. Купив авто, а пульт не працює (батарейку поміняв))). Думаю, потрібно його "прив'язати" до авто.
-
Доброго вечора! Шукаю викладача англійської мови,а саме підготовка під PR Буду вдячний за будь-яку інформацію . Дякую )
-
Так я вже знайшов, дякую за інфо.