UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт. На якій службі доставкі їжі зараз краще можна заробити на старті? Уберітс уже реєструвався десь рік тому.. може щось нове цікаве зявилося? Дякую
-
Дякую за відповідь. я не впевнений, яку конкретно інформацію вказувала бухгалтер, яка цим займалася і не хотів би вигадувати щось. Наприклад moving expenses 4340$, знаю що з них 3800 то квитки , а решта невідомо. Чи можу я побачити десь розгорнуту інформацію? До прикладу 5000 moving expenses -4000tickets -500 hotel -500 ще щось.
-
У звʼязку з переїздом, здається двокімнатна квартира, в центрі Калгарі 1030 16 Ave SW. Доступна з 1 вересня, можливо в 20 числах серпня. 850sqft, кухня, вітальня, дві спальні, ванна кімната і великі балкон та дві комори (одна дуже велика). В оренду входить вода, опалення (будинок взимку дуже теплий). Електрика, інтернет та паркінг окремо (є підземний на наземний паркінг). На першому поверсі безкоштовна тренажерна зала, пральня (по 10 пральних і сушильних машин) і досить приємний хол - ввечері є охорона. Будинок pet friendly. В пішій доступності три супермаркети, багато парків, також є собача площадка. Будинок знаходиться біля 17 Ave, але оскільки квартира знаходить з іншого боку, в квартирі дуже тихо. До станцій C-train 15 хвилин пішки. За подробицями у пп. Оренда $1804, депозит $500. Також за додаткову плату є можливість оренди квартири з меблями.
-
Ну для красивого же слова было, очевидно же, что сео какой-то очень богатой корпорации вряд ли выберет себе Канаду на пмж ))
-
Сео якоїсь корпорації буде мати +200 балів на teer 0
-
@CalgaryCarRepair
-
Всім привіт. Підкажіть, будь-ласка, україномовний автосервіс або окремого майстра по ремонту сигналізації. Купив авто, а пульт не працює (батарейку поміняв))). Думаю, потрібно його "прив'язати" до авто.
-
Доброго вечора! Шукаю викладача англійської мови,а саме підготовка під PR Буду вдячний за будь-яку інформацію . Дякую )
-
Так я вже знайшов, дякую за інфо.
-
Привіт всім. Хто може підказати хто ремонтує телефони?
-
Всем привет ! Кто нибудь переезжал из Онтарио в Альберту?)) Или из Торонто в Калгари?)) Интересно какие впечатления, спасибо!