UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
це сайт америки
-
Дівчата хочу застерегти від цієї продавчині,чекаю футболки вже 3 місяці,натомість не товару не грошей...тільки повне ігнорування.Дуже шкода що такі люди є..але я звернуся в банк про шахрайство 😨😢@Viktoriia Vyshyvanka дописи про цю продавчиню також були в групі Едмонтона.
-
Как я в Онтарио за 4 месяца 😁
-
Продаю: - 2013 CHEVROLET EQUINOX LTZ 4D , 2.4L - Пробег 178 тыс. - Кожаный салон ( коричневый с черным) - есть люк Цена 11 000 Сad
-
Продам авто . Selling 2012 Chevy Cruze Reliable and fuel-efficient, this is a great commuter car. With a 1.4L turbocharged engine and 6-speed automatic transmission. - Power windows and locks - USB & AUX ports - Cruise control - Red exterior on Black interior Active status, 166000km. Asking $6,700only.
-
Доброго вечора, а стільці ще є?
-
TV stand - 30$
-
Продам coffee table - 30$ Забрати можна в даунтауні.
-
2 мягкі крісла, в ідеальному стані, ціна - 60$ Даунтаун 📌
-
Дзеркало IKEA (таке саме як на 2 скріншоті) - 30$ Ваза з пухнастими рослинами - 40$ Можу прислати більше фото в повідомлення. Забрати можна в даунтауні.
-
Англійська для CUAET українців. Викладач кафедри англійської мови Університету. Ph.D in English Philology at SFU, Burnaby, BC, Canada. 35 років викладацького досвіду. Доєднуйтесь. Волонтер.