UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Компанія з логістичних послуг Intelcom Delivery/Amazon проводить набір працівників на посаду водія. В наступних містах: Red Deer (Ab), Kelowna (BC), Victoria (BC) з можливістю переїзду. Вимоги: -OWP (право працювати в Канаді) -Дійсна ліцензія водія -Здатність піднімати пакунки вагою до 50 фунтів -Базова англійська -Стресостійкість та відповідальність Переваги: -Стабільна зп -Можливість кар’єрного зросту Наявність автомобіля необов’язкова, компанія надає свій транспорт. По всим питанням звертатись в приватні повідомлення, на коментарі не відповідатиму. Дякую
-
Доброго дня 😊 Хто знає, підкажіть будь ласка щодо подачі заявки на субсидію для садочка. Як вірно внести свої доходи в питанні про доходи за 2024 рік, якщо ми ще не подавали декларацію, так як прилетіли до Канади лише в березні. 1) Мені варто внести повну суму доходів і моїх і чоловіка яку ми отримали за весь період з приїзду до Канади? 2) Чи варто мені додавати суму допомоги яку отримали від Канади по приїзду? І такі допомоги як кліматичні виплати? 3) Як щодо доходів з України, якщо я отримувала декілька місяців ще зарплату від українського роботодавця? Буду дуже вдячна за допомогу з цим питанням🙏🙏🙏
-
Пошуком в чаті, була дівчина, шукала роботу
-
@Anzhelika_Morozova1
-
Ми їздемо в гори автобусом, збираються досить приємні та веселі люди