UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Тобто, на данний момент варіант з дією пряцює, але не на 100%
-
все що ви питали, отримати можна через портал Дія або МВС онлайн, з обмеженнями які під витягом написано але якщо вам для PR то може бути такий момент t.me/uu_calgary/49460/436344
-
Ага, зрозуміло
-
Нову довідку з Дії ще ніхто не встиг подати, а стару іноді не приймали.
-
Продам дерев’яний стіл. Можно зробити його овальним. 50$ Район Aspen SW
-
Продам. Новий, не користувались. 20$ Район Aspen SW
-
Продам. Новий, не користувались. 20$ Район Aspen SW
-
Для бажаючих активніше інтегруватися в Канадський соціум запрошую в суботу на 12:00 в Rosemont Community Centre, Confederation Park в біговий клуб. Насправді це трошки більше а ніж просто біговий клуб. Спочатку біжимо 3-4.5 км (на вибір і силу), а потім граємо в безліч ігор: футбол, волейбол, бадмінтон і ще безліч інших ігор. Також спілкування і комунікація. Це на 100% канадських біговий, з українців там я і мій друг) Чудово підійде особливо для молоді бо там всі майже 18-30+. Також після бігу можна взяти безкоштовні напої. Якщо когось зацікавило, але ви не знаєте, боїтеся, чи тому подібне не соромтеся, можете писати мені, я вас зустріну на місці і проведу до місця зустрічі покажу все і розкажу.
-
Добрий день! З 28.08. буде вільний просторий світлий бейсмент для 2 - 4 осіб . Район Edgemont NW (Dalhousie). Окремий вхід. До зупинки транзиту 1 хв. Кухня окрема з пралкою/сушкою,душ,туалет,комірчина. 2 великі спальні кімнати з меблями (або без якщо є своє). Без тварин. Парковка. 1600 дол на міс. + комунальні. Довгостроково. Пишіть в особисті
-
Дякую. Але зрозуміліше не стало😭
-
Продаю матрац IKEA, розмір Queen. Стано нового.ціна 150 дол
-
Продаю матрац IKEA, розмір Queen. Стано нового.ціна 150 дол
-
Як отримати необхідні щеплення для дитини?
-
Подзвонити 811
-
Продам цілу закриту коробку Huggies 1 розміру купляли за 42$ віддам за 30$, також можу віддати якщо треба безкоштовно памперси newborn (різні марки ~ 50шт) Самовивіз Macleod Trail
-
40$
-
Подскажите, пожалуйста, счёт нужно открывать в отделении рядом с проживанием или вообще без разницы?
-
Без разницы
-
Я ведь правильно понимаю, что в случае с бальной системой они могут играть на баллах? Например за этот месяц проходной балл был n(ты не прошёл), надеешься что понизят, а в след месяце балл уже n+1? Как на федеральном уровне ЕЕ? И это бесит
-
в связи с переездом, ищем клининг в нашу квартиру. пишите в лс с ценами
20 Jan 2023, 19:11
328567/375777
2 minutes ago