UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Знайшов в озері мет 🤔
-
Добрий ранок, чи є тут сантехніки?
-
Ви про daycare? Я чекала 3 тижні, тож думаю як пощастить і залежить від района. Я взагалі пішла в найближчий, який сусід порадив, і виявилось пізніше що дуже пощастило. 200 сад на місяць з харчуванням, і чекала не довго.
-
Напишіть
-
Так, за місяць
-
13-inch MacBook Air, 256gb Battery is in perfect condition, Touch ID Original Box,full set,mint condition Downtown area 550$
-
Продається: 1) компʼютерне крісло - 85$ 2) два мягких крісла по 99$ 3) валіза - 9$ 4) підвісне зберігання з 4 відділеннями - 9 $ 5) вішаки 20 шт віддам безкоштовно з якоюсь річчю Район Beltline, за детальнішою інформацією в пп, гарного дня)
-
реально знайти живе авто за 1000-2000 аби їздило і не розвалилось?
-
Всім привіт! Є можливість сьогодні пограти в футбол. Час 13:00, стара ціна 10$, віддаємо БЕЗКОШТОВНО( хлопець не може через травму)
-
Всім привіт! Є можливість сьогодні пограти в футбол. Час 13:00, стара ціна 10$, віддаємо БЕЗКОШТОВНО( хлопець не може через травму)
-
-
Ищите авто после града
-
реально знайти живе авто за 1000-2000 аби їздило і не розвалилось?
-
Продам очки фирмы Cake. Солнцезащитные. 20 са
-
Добрый день. Чисто хочу подтверждения. Тут никто не знакомится верно? Мало ли что то до меня не дошло )))) Если что открыт для новых знакомств )))
-
Dollarama
-
Доброго дня, може хтось знає чи є в Калгарі целофан для запікання в духовці. Можливо він якось інакше називається. Можливо хтось має фото упаковки. Дякую за відгук.
-
Майже новий лонгборд 45$ Локація у лс
-
Но не во всех доларамах есть
-
baking sleeve или oven bags
20 Jan 2023, 19:11
329003/378221
10 minutes ago