UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всім привіт! Калгарі, Альберта Здається КІМНАТА в двокімнатній квартирі з 1 лютого 2023. Район даунтаун, 4 avenue, 5 хвилин до трейну, 3 хвилини до автобусних зупинок. Бажано жінка від 45 років без поганих звичок. Вартість: 850 Дол. за місяць. Також одноразова оплата депозиту 850 Дол.
-
І діло не в батьках наркоманах. Багато людей в реб центрах це люди з порядочними батьками. І для багатьох батьків це стає шоком, як це якщо вони старались , кормили і т.д
-
Я теж з цим згодна, наркоманами діти стають і в нормальних сім'ях. Є багато таких випадків.
-
Але один попробує і забуде, а інший ні
-
Більшість підлітків яких виховує вулиця там все і пробують , виховує вулиця тому що у батьків немає часу, от це і є про відносини в сім'ї
-
Це не думка
-
Ні це факт
-
Я зрозумів, ви просто любите розвивати думку абстрактно у вільному напрямку)
-
І це дуже а багатьох випадках спричиняє погану компанію , а потім в наркоманію
-
Це аргумент що батьки живуть в своєму світі і їх світ перетинається з дитячим тільки на рівні покормити
-
Це не аргумент, що дитина стає наркоманом)
-
І це являється одною з причин наркоманії
-
Погано виконувати свої обов'язки можуть не тільки батьки наркомани
-
Підліткові залежності контролюють соц служби з питань сім'ї, погані відносини не являються причиною підліткової наркоманії. А ось батьки наркомани, які неналежним чином виконують батьківські обов'язки - так може бути причиною
-
Так что всю борьбу с наркотиками надо начинать с отношений в семьях
-
Ну точно также можно купить какой-то продукт на какой к тебя аллергия. Я имею ввиду что основная причина употребления подростков это не правильные отношения в семье с родителями
-
Тем более, алкаши ещё хуже
-
До чого тут відносини в сім'ї, можно купити барбітуратів з боярою напитись і померти. Це банальне інформування про те які речовини не можна мішати з якими. Як в дитинстві вчать не лізти пальцями в розетку
-
Это все одна наркомания
-
Да туда относятся никотиновые и алкогольные
20 Jan 2023, 19:11
3291/372205
20 minutes ago