UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
✅Продам ліжко в ідеальному стані яке повністю розкладається та є до неї інструкція ( 100 доларів ) ✅Продам матрас розмір Queen Size дуже удобний + в подарунок подушки та одіяло (двох спальне) ( 100 доларів ) ✅Окремо одіяло та подушки 40 доларів
-
Я рієлтор , маю ліцензію . Хто бажає платить за своє житло Моргиж , що залишиться вам чи платить лендлорду Моргиж - вибирайте , я можу допомогти знайти квартиру або будинок та провести весь процес купівлі продажу . Ціни в Калгарі ростуть , чим раніше купите , тим менші по Моргиж виплати будуть . Хто має CUAET не треба чекать PR . Звоніть поясню . (647)901-1505 Світлана
-
Добрий день, продаю свій спортивний зал, все разом, стійка для жиму розбірна (для підтягувань, станової, триципсу) комплект навантажувачів (блины) по 2шт кожного 5лб 10лб 25лб 35лб 45лб. штанга для жиму/станової(20кг) W образний гриф для біцепсу або для франц. жиму, Скамья для тренувань. гантелі 40лб, набір інструментів для збірки-розбірки подарую(третє фото) Стан майже новий, э потертості на штанзі та гачках тримання та страхування. Локація : Bankview (Калгарі)само-вивіз(допоможу розібрати та винести) Ціна : 1500cad за все, торг доречний (купувався в березні з амазону за 3000cad) Номер телефону 3682998507
-
Привіт. 🌝Цікавить заняття з гімнастики/акробатики для дитини 🌝 Чи могли б ви поділитися досвідом. Куди ходите, чи подобається + контакти. Буду вдячна за відповіді❤️
-
Привіт. 🌝Цікавить заняття з гімнастики/акробатики для дитини 🌝 Чи могли б ви поділитися досвідом. Куди ходите, чи подобається + контакти. Буду вдячна за відповіді❤️
-
Привіт, я ходжу в Calgary Gymnastics Centre. Я ходжу в дорослу группу, проте є і дитячі, і підліткові, й інші группи. Сам зал обладнаний по вищим стандартам, і тренера професійні. Якщо цікаво то це ось тут: maps.app.goo.gl/MwZt1ZHW5XfzjFa69
-
Дякую за рекомендацію
-
Привіт усім, підкажіть будь-ласка клініку де в Калгарі можна зробити довідку на права MEDICAL EXAMINATION FOR MOTOR VEHICLE OPERATORS? Бажано за невеликі гроші, в першому walk-in сказали 150$. Це дохера за таку цедулку😅
-
Дослідження в Калгарі вивчає можливість лікування депресії пересадкою калу За допомогою трансплантації мікрофлори кишечника (FMT). Учасники отримуватимуть капсули з калом або плацебо. Якщо дослідження буде успішним, це може спричинити революцію у лікуванні психічного здоров'я. А якщо не спрацює, то людей просто накормлять калом 🤣 📰 Джерело: Ctv News 📰 Новини Калгарі українською
-
Лечебный тут, говорят. Ещё один плюс переезда.
-
Продаю матрас і ліжко розміром full size в гарному стані. Ліжко розбирається на три частини, що полегшує перевезення. Матрас має чохол на застібках, який можна зняти та прати. Pick up in Downtown, 200cad