UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт усім, підкажіть будь-ласка клініку де в Калгарі можна зробити довідку на права MEDICAL EXAMINATION FOR MOTOR VEHICLE OPERATORS? Бажано за невеликі гроші, в першому walk-in сказали 150$. Це дохера за таку цедулку😅
-
Дослідження в Калгарі вивчає можливість лікування депресії пересадкою калу За допомогою трансплантації мікрофлори кишечника (FMT). Учасники отримуватимуть капсули з калом або плацебо. Якщо дослідження буде успішним, це може спричинити революцію у лікуванні психічного здоров'я. А якщо не спрацює, то людей просто накормлять калом 🤣 📰 Джерело: Ctv News 📰 Новини Калгарі українською
-
Лечебный тут, говорят. Ещё один плюс переезда.
-
Продаю матрас і ліжко розміром full size в гарному стані. Ліжко розбирається на три частини, що полегшує перевезення. Матрас має чохол на застібках, який можна зняти та прати. Pick up in Downtown, 200cad
-
В йогуртах натуральных бактерии прям не из кишечника
-
Усім привіт 🤗 Ми отримали кращу пропозицію щодо роботу в Едмонтоні, тож переїжджаємо туди та шукаємо когось, хто б узяв наш lease agreement однокімнатної квартири (6 поверх) в Калгарі з 1 вересня. Контракт дійсний до 31 серпня 2025 року One Park Central розташований на Beltline на 12th Ave SW, з чудовим краєвидом, 7-10 хвилин до трамвайної зупинки. На 8-му та 32-му поверхах є зони для відпочинку та коворкінги. На 8 поверсі також є басейн, тренажерний зал, студія йоги, зона барбекю, більярд, гольф-симулятор. Все на місці, для канадської зими ідеальний варіант 💪🏼 Будинок дружній до котиків та песиків 🐾 $1880/місяць. В ціну входять опалення, вода та cooling. Відповідно договору оренди оплата за 2 місяці та депозит лише 500$
-
Всім привіт ) можливо хтось знає чи можна сплатити телефон ( айфон ) швидше ніж написано в контракті ( брала у Freedom ) вирішили переїхати залишилось 2 місяці сплати ) дякую за відповідь
-
Ну я к тому, что для йогуртов же они искусственно выращенные, не так ли?
-
Привіт. Чи знає хтось де можна зробити колокоскопію? Мене направили в лікарню на NW, але у них найближче через 2 місяці. Сказали, що вони єдині хто робе цей тест. Може десь недалеко від Калгарі в інших клініках можна зробити або все ж таки вони не єдині в Калгарі?