UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Так ви без направлення не попадете ні до першого, ні до другого. Якщо лікар вас направив в ту клініку, то тільки в ній і записуєтесь. Тим паче вони б не говорили вам, що тільки вони роблять цей аналіз.. Записуйтесь та чекайте, це реалії медицини в Канаді.
-
І також може хтось може порадити дерматолога? Наш сімейний з травня обіцяє відправити направлення, але нам так ніхто і не дзвонив.
-
Я не знаю куда саме нас направили. А сімейний трубку не бере, вже не перший день дзвоню їм.
-
Досвіду не має. Але я дивилася на сайті флікс басу, то доволі адекватні ціні. Є ще Red Arrow із цінами не знайома. Але ці дві компанії доволі надійні із моєї точки зору
-
Чи хтось може підскаже чи можна десь тут знайти гематоген?))) Його навіть в Європі складно дістати, але все ж може хтось тут бачив де тут його особисто можна придбати щоб не замовляти.
-
Sunnyside wine market, там є Колоніст і Алазанська Долина практично постійно.
-
Думаю краще завчасно, оскільки в основному вони продаються онлайн, і за певний час продаж припиняється (зазвичай за годину до відправки). + не бачила офісів продажу квитків на місці
-
Можете ще спробувати Poparide це потипу нашого бла бла кару. Мені здається, що там менше ніж за годину можна забронювати, але дивіться звідки забирають, щоб ви не були в іншому кінці міста
-
Пропонуємо вам послуги перевезенням меблів/крупногабаритного вантажу від професійної команди. Від маленької доставки до великого домашнього мувінгу. Нехай ваш переїзд буде Stress Free. • квартирні переїзди / будинки 2-3-4 кімнати за раз • зібрати по всьому місту з об’яв маркетплейсу. • перевезення по всій Канаді. AB-BC-SK-MB • забрати з ІКЕА. • складання/монтаж меблів • вивіз сміття • доставка авто/мото транспорту Ми професійно виконаємо будь які поставлені задачі. В нас є : • Приємні ЦІНИ • досвід роботи та поводження з вашими речами • вантажники , якщо потрібна додаткова допомога 📲Консультація за номером або ЛС 825 288 8030 Дякуємо всім. 🤝
-
Пропонуємо вам послуги перевезенням меблів/крупногабаритного вантажу від професійної команди. Від маленької доставки до великого домашнього мувінгу. Нехай ваш переїзд буде Stress Free. • квартирні переїзди / будинки 2-3-4 кімнати за раз • зібрати по всьому місту з об’яв маркетплейсу. • перевезення по всій Канаді. AB-BC-SK-MB • забрати з ІКЕА. • складання/монтаж меблів • вивіз сміття • доставка авто/мото транспорту Ми професійно виконаємо будь які поставлені задачі. В нас є : • Приємні ЦІНИ • досвід роботи та поводження з вашими речами • вантажники , якщо потрібна додаткова допомога 📲Консультація за номером або ЛС 825 288 8030 Дякуємо всім. 🤝