UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Не звонили им? Читал люди дозваниваются и у некоторых на следующий день подтверждение биометрия и через пару недель пермит
-
Успех, даже не знаю что и сказать +1 тревожность
-
Писали в кризис форму, ответила девочка украинка, что наше лело передано дедикейтед тим по Украине и прислала список доков, которые миссинг, хотя все доки были изначально. Мы их переподкрепили в июне и дальше тишина.
-
Типу право мати відкритий дозвіл
-
Добрий вечір кто має досвід в затірки и в вкладенні плитки напишіть будь ласка
-
Я робив безкоштовно, але відкрив сайт ІРСС і там написано ОВП 100. Я платив тільки за візу і там теж було 100. Тому питаю для дочки.
-
$155 за перміт + $100 за те що відкритий
-
Судя по этой информации подгонять их нет смысла, чем дольше будут рассматривать - тем дольге срок новрго будет. Так шо как минимум до зимы дергать их точно не будем
-
Ну як я розумію, то немає подовження як такого, відкривають, як новий, пані Ірина написала розцінки. Там не можна перестрибнути перший крок😅
-
продам : houselog manual coffee grinder $10
-
Мы пытались подаваться, сказали: вот как появится котик - тогда приходите и без проблем сделаем
-
Мені давали чеки я там все було вказано що і скільки коштує
-
В том то и дело, что пишут вот так
-
Бо, наприклад , якщо мені потрібно зняти обмеження, то знову маю сплачувати усю суму🤷♀️ комерція)
-
Здравствуйте добрый вечер хочу сообщить есть свободная комната если кто-то хочет посмотреть дайте знать адрес напишу внизу … давай 815 4Ave Sw
-
Дякую
-
У звʼязку з переїздом з вересня перездаємо контракт на 2 bedroom beisment. Dalton Bay NW Чинний договір до кінця року. Ціна 1700$ CAD на місяць + утілітіс 210-260. Оплата за останній місяць. - Тихий та спокійний район - Поруч магазини та школа,c-train Dalhousie,автобусні зупинки. Можемо лишити частину меблів при бажанні. Кому цікаво - пишіть в особисті
-
Скажітт, будь ласка, це сьогодні вони такий update зробили?
-
2024-08-13
-
Правда скама там как и везде
20 Jan 2023, 19:11
329930/371438
2 minutes ago