UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт. CIBC користувачі, підкажіть будь ласка, чи можна відкрити у цьому банку окремий аккаунт по типу банки чи гаманця? Не: TFSA, FHSA, не Savings account. А просто окремий рахунок без відсотків
-
Интересует, напишите в лс?
-
Всім привіт, потрібно почистити салон від сигаретного запаху ? Хто кого може порекомендувати? Дякую)
-
Привіт. А з Канади до України? Треба документи передати ✈️
-
У зв’язку з переїздом перездаю свій контракт з 1 вересня на студію (буде оформлений новий контракт на рік). 1400 CAD. Окремо електрика (~50) + страховка (~25) + інтернет (50+). Депозит 1400. Пральня на першому поверсі (2.5 CAD за прання чи сушку) Downtown, 4 Ave SW. До станції C-train 5 хв пішки. Домашні тварини не дозволено. Додаткові послуги: * крита парковка (сплачюється окремо) * невеликий спортзал (безплатно)
-
Це не клоун, це підліток. Я його направила до однолітків. Коли мені було 12, моя сусідка 18 літня здавалась мені тьотею, я її так і кликала : тьотя Надя , і не могла зрозуміти , чому вона кіпішує😂
-
Добрий день, закінчився у нас термін прививки для собаки від сказу. Будь ласка, у кого є досвід тут прививок, може порадити ветеринарного лікаря, чи покривають страхівка щеплення і скільки загалом це коштує