UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Интересно, работало ли)
-
Можна и мне контакт
-
А в авторизированных IRCC местах? насколько помню их было всего 2, сейчас не знаю.
-
Именно
-
Как говорится, пейте на здоровье) вы мне для жизни не интересны)
-
Нет
-
Друзі, привіт! Їдемо завтра купатись на Кінбрук Айленд та трішки поплавати на SUP-ах Квитки: wildbus.ca/tours/p/lazy-beach-day-on-kinbrook-island-newell-lake-sup-experience 25 cерпня (неділя), їдемо на Upper Cananaskis Lake кататись на байдарках та погуляти мальовничими видами Квитки: wildbus.ca/tours/p/blue-pearl-of-upper-kananaskis-waterfalls-bear-beer
-
Я люблю всех (ну почти, к некоторым терпима), поэтому я их не ем), но главное, чтобы они не у меня дома жили)
-
Потрібен працівник на шпаклювання будинків. Робота постійна і в зимовий період в приміщенні. Обов'язково досвід роботи в Європі або Канаді. Коротка інформ. про себе в СМС на тел. 8259450432
-
А сам употребляешь?
-
Електрична гойдалка Підходить від 0-9 міс. 12 мелодій + 4 звуки природи. Вібрація та кілька швидкостей гойдання. 50 $ 📍Heritage
-
NEW BALANCE 610v1 brand new рр: US9; US9,5; US10; US10,5 EU42,5; EU43; EU44; EU44,5 80$CAD pick up: Chinook SF delivery: в межах Калгарі
-
ну saving account це по суті як банка/скарбничка тут...
-
Приватбанк такого способу не має як у моно🙂
-
а який тип карти використовували?
-
Ну chequing аккаунты можно открывать неограниченно вроде
-
Звичайно, у Києві той що був із списку авторизованих
-
Усім привіт 🙋♀️ Я зараз проживаю у місті Вінніпег, але маю наміри переїхати у Калгарі, кому неважко, хто б міг розповісти як у вас там взагалі? Дякую ☺️
-
Monsoon Izakaya на маклеоде там каждый день до 4 вечера 8-10$ рамэн я острый беру но он mild
-
Та хочеться просто окремий рахунок на певні потреби.
20 Jan 2023, 19:11
331305/372815
10 minutes ago