UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Hyundai Santa Fe XL Limited, 2014г. в максимальной комплектации. Пробег - 196 тысяч. км. Двигатель - AWD 3.3л. v6 7-местный. Полный привод 19-дюймовые диски из алюминиевого сплава. Кожаный салон. Трёхзонный климат контроль, подогрев руля, подогрев передних и задних сидений. Охлаждаемые сиденья спереди. Передние сиденья с электроприводом, поясничная поддержка водителя, КРУИЗ, навигация, камера заднего вида. Оповещение слепых зон Кнопка start-stop engine. Подогрев боковых зеркал. 2 брелка,мобилайзер. Панорамная крыша. Задний парктроник. Ухоженный, безупречный интерьер. Второй владелец, без аварий!! Чистый Карфакс. Стоимость 16500$ возможен не большой торг Возможна продажа с новыми зимними колесами, а также фаркопом за дополнительную стоимость.
-
Спасибо.
-
Спасибо
-
Добрий день, хто підкаже майстра з України в Калгарі з ремонту телефонів
-
СЛАВА УКРАЇНІ У кого є можливість допомогти? Потрібно Поповнити МОБІЛЬНИЙ ТЕЛЕФОН Я служу, 95 бригаді, 2 штурмовий батальйон ЯК ЗАВГОДНО МОЖУ ДОВЕСТИ що це П Р А В Д А ! НАПИШІТЬ МЕНІ 🇺🇦 БУДЬ ЛАСКА 🇺🇦🇺🇦🇺🇦
-
Сдаю квартиру - студию, в Калгари , так как уезжаем. с 1го сентября, продолжение нашего контракта до 1 марта Район хороший , чистый, тихий (без бомжей и наркоманов) Есть бесплатная парковка крытая, можно с животными. В месяц оплата 1457$ + электричество ⚡️и + Дэмедж депозит 1000$ 1608 22 Ave SW Calgary Хорошая транспортная развязка Если есть какие либо вопросы пишите. Calgary I'm renting a studio apartment because we're leaving. from September 1, the continuation of our contract until March 1. The neighborhood is good, clean, quiet (no homeless and drug addicts). Per month payment of 1457$ + electricity ⚡️и + Damage deposit 1000$. 1608 22 Ave SW Calgary Good transportation If you have any questions write.
-
Добрый вечер. Подскажите как можно повоздействовать на лендлорда. В здании появились тараканы, они плодятся и я уже прибил нескольких в своих апартаментах. Менеджер игнорит запросы, написал ее начальнику. Я бы съехал, но до конца контракта осталось полгода. Возможно кто то знает куда в таких случаях обращаться и можно ли разорвать контракт без выплаты штрафа?
-
-
По любому треба слати листи, але не просто про тараканів, а про те, що погіршилися умови проживання. Також бажано то описати як від юриста. Спробуйте згенерувати щось подібне в ЧатЖПТ. Опишіть не тільки проблему з тараканами, але можливо й інші проблеми. Нам треба було з'їхати на 2 міс. раніше і теж мали заплатити штраф 500КАД і якщо не знайдуть жильців то і наступні місяці до кінця терміну. Я знайшов їм жильців, але вони не дозволили перенести контракт, бо має бути принаймні 3 міс. Я влаштував їм терор. Писав листи на всі проблеми, створював тікети. Штук 20 на день. Спочатку так поговорив, що якщо не погодяться, то це будуть найгірші 2 міс у їхньому житті, вони певно не повірили. Тоді закидав тікетами листами і ще раз сказав, що вони більше витратять грошей на зарплату працівникам, яких я буду відволікати, ніж я заплачу штраф. Окрім того сказав їм, що я почав ретельно вивчати закон і вже бачу багато параграфів, які можна застосувати до них. І ймовірно навіть залучити державні органи, для проведення інспекції будинку та застосування певних санкцій за порушення. Вся війна тривала може 2-3 дня максимум(с)Арестович. Не платив ні штрафів нічого. Ще й повернули повністю задаток з відсотками.
-
На всех языках петь можно ?)
-
Пропонуємо вам послуги перевезенням меблів/крупногабаритного вантажу від професійної команди. Від маленької доставки до великого домашнього мувінгу. Нехай ваш переїзд буде Stress Free. • квартирні переїзди / будинки 2-3-4 кімнати за раз • зібрати по всьому місту з об’яв маркетплейсу. • перевезення по всій Канаді. AB-BC-SK-MB • забрати з ІКЕА. • складання/монтаж меблів • вивіз сміття • доставка авто/мото транспорту Ми професійно виконаємо будь які поставлені задачі. В нас є : • Приємні ЦІНИ • досвід роботи та поводження з вашими речами • вантажники , якщо потрібна додаткова допомога 📲Консультація за номером або ЛС 825 288 8030 Дякуємо всім. 🤝
-
Так, і це бажано всюди за це уточнювати. Навіть якщо вже не перший раз прийшов. Вони не знають точний баланс ліміту чи точну дату коли вони закінчилися в голові, бо на той день коли прийшли - все може змінитися. Це відноситься не тільки до провінціальних, а й до робочих бенефітів :)