UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Порадьте будь ласка, хто мав досвід, як краще відправити важливі документи з України в Калгарі.
-
Я не працюю, але знаю, що від 15 і вище. Все залежить від кількості дітей, віку та обовʼязків
-
В Європейському по 9 дол
-
FedEx ~10 business days. Документов было целый статут
-
Цікаво який вони вам відгук напишуть для інших лендлордів
-
Добрий вечір, дякую.
-
Привіт можливо серед вас є хтось з досвідом в painter є постійна робота для вас потрібна машина і базові інструменти також бажано говорити англійською напишіть якщо цікавить @sok1998
-
Шукайте кімнату через roomies або homestay, долучайтеся до груп в фейсбуці та пишіть, що вам потрібна кімната на 1 місяць або помісячно.
-
Привіт, чи є дівчата хто смачно готує Українську кухню , відкликніться будьласк в пп
-
Порадьте СТО для огляду авто .Дякую.
-
А я взяв відгук до того, для банку. Але там цікавило саме чи плачу я вчасно ;) Всі ходи прораховані на перед ;)
-
Попадите будь Ласко СТО для огляжу авто .Дякую!
-
Попадите будь Ласко СТО для огляжу авто.Дякую!
-
Порадьте СТО для огляду авто .Дякую.
-
Привіт, чи є дівчата хто смачно готує Українську кухню , відкликніться будьласк в пп
-
t.me/uu_calgary/1/425802 И выше ссылка
-
Доброго времени суток.Посоветуйте пожалуйста может кто-то проводит стретчинг по субботам?Локацыя Chinook,Downtown.
-
Продаю мікрохвильову піч,абсолютно нова 100$
-
Моющий пылесос В идеальном состоянии,все прекрасно работает Покупали за 1600$ Продам за 600$ Есть доставка
-
Два стільця та столик - 120$ Блендер - 30$ Монітор - 10$ Набір для грилю новий - 30$
20 Jan 2023, 19:11
331535/375198
11 minutes ago