UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ви можете перекласти, де будете вважати запотрібне, і самостійно завантажити скани оригіналів + переклад у ВЕС. А Апостиль просто надішле свою інфу їм.
-
🤦♂️
-
Що робили? Вам не треба було перекладати?
-
Ні, ВЕС не робить переклади.
-
Там людина зверху пише, що через вес робила
-
Які питання?
-
В мене був вже на грані зникнення, просто повезло, що в архіві ще хтось працював 😬
-
Аа, ну хіба, в моєму випадку це не проблема, я там дійсно навчалась і він ще існує)
-
Доброго дня. Хтось може замовляв довідку про не судимість з консульства росії? Є пару питань.
-
Ну, наприклад, заклад може вже не існувати, або просто не співпрацювати з тобою)
-
В моєму випадку з Польського, може комусь буде цінна інформація
-
Чему це проблема?
-
Це для українського диплому? Бо на сайті ВЕС написано, що для укр дипломів вони співпрацюють тільки з Енік (Апостиль). Вони типу підтверджують, що диплом дійсний
-
На мою думку переклад це взагалі не та проблема, за яку треба багато говорити, гірше те, що WES просить надати підтвердження від вашого закладу, що ви там дійсно навчались, в моєму випадку треба було попросити працівника закладу вислати листа з підтвердженням згідно до інструкції з WES
-
Питання перше, хочу відправляти поштою, в умовах пишуть підтвердження підпису у нотаріуса на заяві, де найти такого нотаріуса що російську мову підтвердив. І чи треба ім перекладати на рос. Паспорт та ворк перміт ?
-
Добрий день. Підкажіть як заповнити заявку на субсидію в садочок, якщо ще не подавали тут декларацію?
-
добрый день, кто едет 25 с Калгари в Эдмонтон?
-
Як його лінкати? От наприклад я надішлю поштою в консульство. Мені треба роздрукувати і вкласти пдф, який строком не більше 3 днів з моменту відправки листа? Чи як?
-
Ось осінню в Калгарі буде м'ясо люте
-
Продам за 150 дол в хорошому стані👍
20 Jan 2023, 19:11
331855/372553
18 minutes ago