UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
До неї можна по запису без направлення сімейного. Але приймає дуже далеко
-
Продам дитячі речі майже все нове
-
Шукаю на завтра помічника щоб черепицю перенести Перекриваю великий будинок, потрібно стару черепицю допомогти зняти і кинути з даху в сміттєвий бак Дуже важливо щоб авто було Бо треба в окатокс їхати
-
Дякую. Справа в тому, що роботодавець каже вписати SIN номер в інвойс, а у мене є сумніви до того, чи варто це робити…
-
Господа, добрый вечер, есть ли в Калгари украинские рестораны? По типу Ванкуверского Козака или Корчмы в Торонто?
-
Всем добрый день В компанию требуются плиточники (только с опытом работы !!!) Не помощники Не энтузиасты Не подсобники Работа официальная на PR ! Работа от выработки Требования : наличие своего инструмента , транспорт (это важно) Английский не важен Желательно молодые , крепкие и быстрые ребята ЗП очень достойная Если у вас есть опыт в Европе , научим канадским технологиям , это не проблема Пишите пожалуйста мне
-
Вітаю! Мене звати Євген і я запрошую Вас в Heninger Toyota (Calgary, Alberta) обрати для себе нову чи вживану машину. В наявності є як нові так і б/у автомобілі 🚗 ❗️❗️❗️Доступний кредит, а також лізинг! Надам всю необхідну інформацію, розповім всі умови надання лізингу або кредиту , також максимально посприяю для позитивного розгляду вашої справи на отримання !❗️❗️❗️ За більш детальною інформацією звертайтеся: ✅ (403) 612-1413 ✅ [email protected] HENINGER TOYOTA 3640 Macleod Trail South, Calgary, AB T2G 2P9, Canada
-
Дякую
-
Так, багато наших дівчат до неї їдуть.
-
-
Привіт! Хтось може продає свій мак бук 2017 року і вище?) Напишіть в особисті