UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Так. Ви просто не туди поїхали) він великий. Там є як лісова частина з високим густим лісом, так і степові частини де теж можна знайти місця для пікніку.
-
Окрім Києва)
-
В Киеве парк Победа даже лучше любого калгарийского
-
Мы 2 раза ездили в этот фиш крик, один раз попали просто какое-то поле было 🫣😅 там наверное надо знать с какой стороны заезжать
-
Як для Калгарі те що перерахували, то може і норм, але в порівнянні з Ванкувером позор.
-
Тоді я не знаю що для вас "гарні" парки... Типу Ви приїхали з України, де більшість парків набагто гірших...
-
Біля дому є маленький парк на Bridgeland, де дуже комфортно посидіти почитати книгу)
-
Боунесс, пожалуй только. Ну и северный Гленмор или просто на берегу реки или того же водохранилища. Но я скорее согласен, что парки тут хрень какая-то:-) По сравнению с загнивающей Европой так тем более :D
-
Серйозно? Ви напевно не бачили хороших парків. Гленмор це зашквар
-
+ ще є місця по всьому Fish Crick для пікніку
-
Та есть конечно, у нас возле дома тоже такой Просто решили поехать в новое место)) а там сюрпрайз сюрпрайз
-
Затирщик швов - ищу работу.
-
Bowness park, glenmore park - все дуже гарно зроблено
-
Де комфортно можно вдень влітку сісти книгу почитати у парку?
-
Последний был Weaselhead Flats Natural Environment Park Название второго не помню
-
Які? Які парки комфортні в Калгарі? З металевими лавками на пустирі?
-
От я і кажу, що погода і клімат різні, тут неможу сказати що краще, але місто як місто, то Ванкувер в рази краще для життя, інфраструктура, суспільні простори, розваги
-
Ну ви теж кажете поверхнево а назви не даєте що то за парки були 😅 бо є парки де є і лавки і столи для пікніку і туалети.
-
Якщо порівнювати парки Ванкувера і "парки" Калгарі, то в Калгарі це просто занедбана территорія без жодної активності. Мені зовсім не подобаються "парки" Калгарі, я не можу сказати що там цікаво і приємно можна проводити час, за весь день зовсім мовчу
-
Куча таких парков)) мы уже два раза приезжали в такие, в одном просто велосипедная дорожка, по которой идти тоже можно, с двух сторон заросли В другом и дорожка и тропинки Тропинка закончилась ничем и пришлось тоже через кусты пробираться😂🫣
20 Jan 2023, 19:11
332198/372226
10 minutes ago