UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Добрий день. Можливо хтось знає україномовного або російськомовного консультанта з rogers? Хочу собі підключити мобільний звʼязок.
-
Зрозуміло. Дуже дякую за відповідь!
-
Давно хотів оновити телефон? 🌸АКЦІЯ BACK TO SCHOOL!🌸 Лише до 4 вересня! 📱iPhone 15 за $640 📱iPhone 15 Pro за $730 📱iPhone 15 Pro Max за $1050 📱Samsung S24 за $460 ☝️Без плати за під'єднання! Market Mall WOW MOBILE BOUTIQUE або в особисті 😉
-
Давно хотів оновити телефон? 🌸АКЦІЯ BACK TO SCHOOL!🌸 Лише до 4 вересня! 📱iPhone 15 за $640 📱iPhone 15 Pro за $730 📱iPhone 15 Pro Max за $1050 📱Samsung S24 за $460 ☝️Без плати за під'єднання! Market Mall WOW MOBILE BOUTIQUE або в особисті 😉
-
Погортайте гілку "Комунікації"
-
Кстати одна из лучших, имхо
-
Дуже дякую!
-
Можете пробувати написати сюди evacueehealthregistration@gov.ab.ca. або ж подзвонити
-
Вище Ірина писала
-
Добрий день. Можливо хтось знає україномовного або російськомовного консультанта з rogers? Хочу собі підключити мобільний звʼязок. Калгарі.
-
Я скину пізніше, що вони прислали
-
Відправила анкету, яка прийшла з хелс карткою
-
Доброго дня! Чи хтось може підказати, якщо третій місяць чекаєш на бенефіти і їх нема ( але усім іншим родичам вже прийшло), куди можна звернутися або написати? Дуже дякую
-
Але зрозуміло тепер, значить вам не прийшло, або не відправляли анкету додаткову ще на ці бенефіти
-
Ну, як би мені прийшла, то не було б питань
-
ні) тому що іншим хто оформлював в цьому році теж такі картки приходили 🙂
-
Я думала, що бенефітна включає в себе усі бенефіти - рікріейшн, Калгарі транзит і т.п.
-
Хелс картка (паперова)- для всіх мед послуг. Бенефітна картка (пластикова, біла) - для стоматолога та окуліста + ліки деякі безкоштовно. Recreation pass (ту що вище скинули фото) - просто знижка для спортзалів, і всього іншого
-
А, тепер зрозуміло, дякую, тоді нічого не було)
-
Ліки, зуби і очі. Хелс карта дає Вам лише безкоштовний візит до лікаря.
20 Jan 2023, 19:11
332325/373672
18 minutes ago