UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Уххх, переставай курить
-
Всім доброго дня Підскажітьбудь ласка як можна зареєструватися Alberta Health my records, щоб мати доступ до результатів своіх аналізів? На Alberta .ca зареєструвалася, а от на Alberta Health ні як, пробувала Sign in or create Account, і дозвонитися теж не можу до них.
-
Дякую!
-
Підскажіть будь ласка, можливо і таке бачили? Я їм позвонив, але ніхто, нічого конкретного не відповів, просьо перевірили данні і все. Subject: Your direct deposit request We are writing about the direct deposit information you sent us. We cannot process your direct deposit request because the address you gave is different from the one we have on file. To complete the enrolment process, you can sign up directly through many banks or other Canadian financial institutions, or by calling us at 1-800-959-8281.
-
За бенефитной нужно идти в Сити Холл, если речь о Fair Entry, они потом скажут, куда дальше
-
Что хелс что бенефитная
-
Приходят в виде листа, с которого нужно вынуть карту и заламинировать
-
Продам ліжко разом з матрасом, розмір Full/double, стан як нового. Ціна 400 Cad.
-
И белая стена есть, winter is coming...
-
хелс картка чи бенефітна картка?)
-
Скажите пожалуйста в каком виде приходят хэлс карты сейчас? Карточкой на письме с датами ваших бенефитов или как?
-
это небесный купол плоской земли 😁
-
Кто тоже поймал вчера?)
-
Есть dayhome не дорогой, Subsidy есть, принимают с этого месяца Sophia’s Dayhome +1 (587) 700-6818 maps.app.goo.gl/3PAYGFFgoFJF2cwi9?g_st=com.google.maps.preview.copy
-
Но перспектива спать в другой комнате меня не устраивает
-
Я так хочу скотч
-
Минеральную
-
Святую да ?
-
Тьфу
-
То ви щось багато напалили. Хоча може кондиціонер+ел.плита потягти. Іноді плита тягне занадто багато
20 Jan 2023, 19:11
332405/371509
about a minute ago