UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
кто-нибудь летал с питомцем по Канаде с Westjet? у них на сайте требования к переноске по размерам 16х10х8,5 дюймов но таких просто нет нигде, ни на амазоне, ни в магазине. ближайшая по размеру найдена - 16х10х9 дюймов интересно, могут ли быть проблемы из-за 0,5 дюйма в высоту?
-
BREAKING: студия Eon Productions начала активные поиски режиссёра для новой истории о Джеймсе Бонде По данным Telegraph, среди кандидатов числится Эдвард Бергер («На Западном фронте без перемен»). Как ранее заявляли источники, титульный образ отдадут всеми любимому качку Аарону Тейлору-Джонсону.
-
Нам приходить рахунок десь у розмірі 75-85 дол. Сім'я з 4 людей
-
Терміново !Квартира з 1 вересня на.2005 11 Awe Sw до центру 10хв пішки.Квартира однокімнатна, світла, простора на 3 поверсі,багато місця для зберігання.Пральня на 1 поверсі.Є балкон.Також є паркінг. Поруч станція метро - 5 хв.Вартість 1650$ в місяць (депозит 1650)+- комунальні 50$.
-
Всі бажаючі, щоб українська чартерна школа відкрилась - заповнюйте це опитування! Дякуємо ! Ваш голос може стати вирішальним для українських дітей в Калгарі 🇺🇦! forms.gle/HMwpTZkvkNHU6z519
-
Це точно. Завтра буду узнавать. Дякую !
-
Коли перший емейл приходить там є питання чи ви в Канаді, і дату останнього вʼїзду. Просто відповідаю що в Канаді і вʼїхав такого то числа, цю інфу, думаю, офіцер може легко провірити, ніяких пейстабів чи договорів оренди. В другому емейлі приходять дані акаунта до ПР порталу, на порталі треба загрузити фотку , це фотка для пр картки, а не підтвердження що ти в Канаді. Крім фото вказується адреса куди має прийти картка, і ще раз декларується що ти в Канаді, типу ставиш галочку що я такий і такий і знаходжусь в Канаді на даний момент. Точне формулювання зараз вже не згадаю. Якщо отримав номінацію, подався і виїхав, чи знає про це ірсс хз, при виїзді з Канади паспортного контролю нема, а чи повідомляє авіакомпанія ірсс про пасажирів - питання. Головне що на момент отримання пр треба бути в Канаді.