UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
На польской границе стоят приспособления для снятия биометрии, поэтому можно было с любым загранпаспортом ехать, но нужно узнавать были ли изменения в последние полгода.
-
Напишіть страж гранична вони підтвердять strazgraniczna .pl
-
Шенген певно швидше буде.
-
Зараз вже певно ні, то на початку пускали навіть з внутрішнім паспортом. Треба або біометричний паспорт, або шенген візу.
-
ЛИШЕ Довгострокова оренда - Ласкаво просимо до Greenway Garrison Green, схованого за Річард-Роуд. Це щойно відремонтований кондомініум, розташований у тихому та дружньому районі. Деякі з особливостей включають паркетну підлогу, особливо затишну вітальню та нову техніку. У цій квартирі є все: пральня, спальня та великий відокремлений балкон з газовим барбекю. ВСІ КОМУНАЛЬНІ ПОСЛУГИ - Тепло, Світло, Вода входять в ціну. У будівлі є гостьовий номер, тренажерний зал, вечірня кімната, подвір'я, альтанка та підземний паркінг з підігрівом. Ця будівля розташована поруч із Crowchild & Glenmore Tr, за декілька хвилин їзди від центру міста, торгових центрів і за 10 хвилин ходьби від університету Маунт-Роял. Крім того, це п'ять хвилин їзди до парку Гленмор, а також поруч кілька кав'ярень! Ідеально підходить для студента(ів), пари або невеликої сім'ї! Переїзд 1 вересня або дострокове заселення за домовленістю. 1 бедрумна квартира - 2000$ в місяць Пишіть, телефонуйте 403-999-8634)
-
На бенефітній карті такий же номер як і хелс карти. В режестрі можна оформити нову
-
Здається в аренду головний поверх будинку район Southview. 2 окремі непрохідні кімнати та велика кухня студія. Недалеко від даунтауну. Вартість 2200 дол. в місяць. В арендну плату включені всі платежі та інтернет. Кімнати повністю мебельовані, все що є на фото так і залишається (заїзжаєте і живете). Якщо треба більше фото та відео пишіть в особисті)
-
Реально удобно и всегда холодное 😁
-
youtube.com/shorts/YwsTb3TAQto?si=L6kaij2RUzobApKU
-
Доброго дня! Шукаю роботу як і для full time так і для part time. Маю навички офіціанта та SMM (працюю у цій сфері рік та маю сертифікат про закінчення курсу по social media marketing). Буду вдячна за будь-яку інформацію!
-
Добрый день, ищу какую либо работу на выходные ибо всё рабочие дни занят. Физически вынослив, рассматриваю любые варианты работы за тем исключением что работать смогу только по выходным, спасибо за внимание.
-
До сімейного
-
Куплю польську SIM карту. Дякую.
-
Подскажите, может ли человек(женщина) пересечь польскую границу без биометрии? У нее простой загранпаспорт с вклееной канадской визой и билетами в. Канаду
-
Всім привіт! Можливо у когось була така ситуація з GST/HST Всі документи зазначені у бланку їм надіслала Як це можна вирішити до наступних виплат?
-
Все робиться через IRCC
-
Versace homme pour 85/100 ml Mont blanc explorer 35/60 ml 80$ за все
-
URGENT! Здравствуйте, Я покупал билеты , но они мне не понадобились . Так , как я не планирую в ближайшее время никуда лететь. Авиакомпания(WESTJET)возвращали мне деньги на счет у их банка у них в приложении. Сказали что я могу купить билеты для себя или для кого то. ТО Я ПРАДАЮ БИЛЕТЫ ПО НИЗКОЙ ЦЕНЕ✈️✈️✈️
-
Хто сказав що потрібний повторний рентген той і видає направлення. Дзвоніть, нагадуйте про себе
-
Всім привіт, хтось знає як скласти запит на продовження Вісітор Рекорд для дитини? В мене віза Куает.
20 Jan 2023, 19:11
332748/371929
7 minutes ago