UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Будь ласка,потрібна допомога нотаріуса в Калгарі,може хтось знає контакти?
-
🟢 У пошуках людини на підселення в будинок (Main floor) на один місяць (Вересень). Р-н Dalhousie; 10 хв пішки до Сітрейну 🟢 Заселення можливе хоч завтра! 😉 🔹 Про будинок 🔹 🔶 У будинку проживаю я та ще одна дівчина. 🔶 Обставлений меблями, є кухонне приладдя, але кімната не мебльована. 🔶 3 кімнати, 1.5 ванни. В користуванні великий задній двір і одне паркувальне місце. ▶️ Ціна за місяць: C$ 894 + комуналка. Демодж депозіт - C$ 894 . За деталями пишіть у приват 🙂
-
Добрий день! Підскажіть хто стикався і знає, будь ласка, мені треба зробити нотаріальну довіреність. Хтось знає як і де це можна зробити? Мені потрібен документ для України. Можливо в Калгарі є український нотаріус, чи це треба робити через консульство?
-
Я у шоці, відвідала ось цю заправку і там був робітник злий індус, який почув мій акцент і кричав мені "go back to your contry" ч звичайно залишу відгук на Гугл мапс про це неподобство, але хочу попередити інших 🙈🤡 3404 26 Ave NE, Calgary, AB T1Y 6L4
-
Передается контракт на комнату в трёхкомнатной квартире!(комната передается без мебели) Станция метро Southland от метро до дома 10 минут пешком Через дорогу Walmart и рядом другие магазины такие как Canadian tire , Dollarama , Rona , superstore и т.д. В доме также есть бесплатный спортзал. Можно заезжать в сентябре или в октябре Сумма в месяц 809 + коммунальные и залог 330 В ноябре будет заключаться новый контракт и сумма будет на 50$ больше