UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Шукаю 1 bedroom/studio apartments на короткий термін. Ідеально підходить до грудня місяця взяти ваш ліз ( lease takeover)
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, я зняла дом сроком на 1 рік. Але на зараз хочу його поменять. У договорі є пункт про те, що я можу слати дом в субаренду або пересдать, але нічого не говориться про те що я обов'язана переслать при достроковому завершені. Хтось з таким збирався з таким? Як було у вас?
-
привіт) 🙋🏼♀️ чи є можливість у когось в Калгарі приютити в себе на ніч двох людей ( ми з чоловіком з Вінніпегу будемо їхати машиною)? можливо за символічну плату 🌺 з середи на четвер ( ніч з 28 на 29 число), щоб буквально переспати ніч і прийняти душ ? приїдемо скоріше за все пізно ввечері і з самого ранку вже поїдемо далі по своєму маршруту
-
Скороварка - 30$ Більше фото в дірект
-
Доброго дня, порадьте будь ласка гарного інструктора з водіння, який підготує до роад тесту 🙏
-
С 1 сентября сдаётся комната в 10 минутах ходьбы от станции Dalhousie. Ванная, кухня, зал, стиралка с сушилкой и дворик в общем пользовании. ⚪ Действительно просторная комната на втором этаже таунхауса. Спальню больше мы тут ещё не видели 😅 Жили вдвоем, и места хватало с головой. 🛋️ Полностью обставлена: встроенный гардероб с кучей полок, квин-сайз кровать с удобным матрасом, большой стол, за которым при желании можно сидеть вдвоём, прикроватный столик с уютным ночником. 🌲 Очень приятный зелёный район. Здесь тихо, из бездомных только зайцы и утки. Много украинских семей с детьми. 🚏 В радиусе 15 минут: много автобусных остановок, волмарт, доллорама, спортзал, магазины техники и одежды. 🤝🏻 Соседи приятные работающие люди. С ними толком не пересекаешься, даже если часто проводишь время в зале за телевизором. 💵 Цена: 1000 CAD + депозит 1000 CAD. Коммуналка, интернет и нетфликс входят в стоимость. Пишите в ЛС, если заинтересовало.
-
Пересдам контракт на 1 бедрум квартиру. 20 этаж. 912 6 Ave SW Отличная, светлая, тёплая квартира в центре Калгари. В паре минут си-трейн и все необходимые магазины. Подземный паркинг (оплачивается отдельно) Контракт до 1 марта. Стоимость 1695 cad в месяц + электричество (~60 cad) Депозит 250 cad. Можно с животными. Доступна с 1 сентября. Но возможно чуть раньше, по договорённости.
-
Доброго дня) Хто може порекомендувати хорошого перукаря?
-
Дякую за відповідь. Спробую спершу написати. Живемо в Честермері, то ж не так просто зустрітись. Щиро дякую за пропозицію допомогти.
-
Привіт! Кому потрібні водії першого класу з великим досвідом роботи по професії (20+ років)? Є людина, яка, на жаль, нам в нафтосервісну компанію не підійшла бо не дуже добра англійська..але якщо хто набирає чисто водіїв-далекобійників, напишіть будь-ласка і приватні. P.S.: ми досі набираємо людей з правами 1го/3го класу (обов’язково механічна КПП), та з хорошим рівнем англійської. Тому по цим питанням також можете писати)
-
Ні, я думала, що ви в них вже з'ясовували через імейл. Коли вам прийшла альбертівська хелс картка в тому листі були написані контакти, напишіть їм. Якщо вам потрібна допомога із дзвінком, то я можу допомогти, але потрібно заздалегідь домовитися про зустріч.
-
Продаю меблі 🪑 Дзеркало – $29. Дзеркало з регульованим кутом. Є невеликий нюанс з фарбою, але це легко вирішується. Ліжко з матрацом queen size – $249. Зручне ліжко, каркас не хитається. Чохол для матраца знімається та можна прати. Ліжко буде доступне з 30 серпня. 🛏️ Тільки самовивіз. Район Westbrook. Пишіть у приватні повідомлення для деталей: @avramkate
-
Продаю меблі! 🛋️ Стільці – $49 за два. Два стильні чорні стільці, ідеально підходять для барної стійки. 🖤 Диван – $89. Зручний темно-зелений диван. Не розкладається. Є невеликий нюанс (див. фото), але це зовсім не впливає на комфорт. 🌿 Стіл – $29. Невеликий, але міцний стіл з якісного дерева. Надійний і довговічний. 🌳 Тільки самовивіз. Район Westbrook. Пишіть у приватні повідомлення для деталей: @avramkate
-
Я відправила лист через звичайну пошту. Бенефіти не прийшли. Хтось у фб писав, що відправили електоронного листа, щоб вияснити, де ж ті бенефіти і тим людям відписали. Але в дописі не було емейлу. Допис вже трохи старий. Тому питаю, може хтось знає, куди можна послати електронного листа, щоб вияснити. Ну, щоб не дзвонити. Бо з моєю англійською я навряд чи щось у дзвінку виясню. А лист поштою відправила в тому конверті, який був разом з бланком на бенефіти і нашими медичними страхівоми картками. Я просто не зовсім розумію вашого питання. Ви питаєте на яку фізичну адресу я відправила лист для отримання бенефітів чи писала я вже якійсь емейл по питанню бенефітів?