UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Точняк, дяка
-
Prince Island 🏝️ park - прямо поряд з даунтауном, Fish Creek park
-
Наче десь були зливи цієї гри (дев гемплею), принаймні чув про неї вже кілька місяців тому
-
Я перукарь ,можу работать после 15.30 бо вчу англiйську.
-
Добрый день, мое имя Светлана, я перукарь, работала в Украине долгое время ,и был перерыв в профессии.Могу стрич мужские и женские стрижки.А локацию можно вашей работы?
-
Вилетіти можна. Прилетіли знову в Канаду- ні. Навіть при наявності ворк перміт
-
Доброго дня. Чи є хтось, хто буде летіти до Калгарі в грудні. Напишіть будь ласка в особисті. Дякую
-
Привіт Продаю set of 4 100$
-
Продам ноутбук Dell G3 3590 у чудовому стані Діагональ екрану – 15,6" Процесор – Intel Core i5-9300H, 4,1 ГГц Відеокарта – дискретна, NVIDIA GeForce GTX 1650, 4 ГБ Операційна система – Linux (за бажанням можете змінити на іншу) Бонусом ідуть два кабелі до зарядки. Один з євровиделкою, інший – з місцевою. Зручно для тих, хто вирішить поїхати з країни, бо не потрібні жодні додаткові перехідники. Вартість: 400 CAD Забрати можна на Beltline або у Downtown.
-
хто може підзказати на рахунок практичного тесту на права. Що де як хто як здавав?
-
Компанія з логістичних послуг Intelcom Delivery/Amazon проводить набір працівників на посаду водія. В наступних містах: Red Deer (Ab), Kelowna (BC), Victoria (BC) з можливістю переїзду. Вимоги: -OWP (право працювати в Канаді) -Дійсна ліцензія класу 5 (мінімум) -Здатність піднімати пакунки вагою до 50 фунтів -Базова англійська -Стресостійкість та відповідальність Переваги: -Стабільна зп -Можливість кар’єрного зросту Наявність автомобіля необов’язкова, компанія надає свій транспорт. По всим питанням звертатись в приватні повідомлення, на коментарі не відповідатиму. Дякую
-
www.instagram.com/ukrfrozenfoods?igsh=MW1jdTEwaW1vbGxqOQ==