UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
У звʼязку з переїздом з вересня перездаємо контракт на 2 bedroom beisment. Dalton Bay NW Чинний договір до кінця року. Ціна 1700$ CAD на місяць + утілітіс 210-260. Оплата за останній місяць. - Тихий та спокійний район - Поруч магазини та школа,c-train Dalhousie,автобусні зупинки. Можемо лишити частину меблів при бажанні. Кому цікаво - пишіть в особисті.
-
www.facebook.com/share/r/3gn9Q8qhRgm7k3su/?mibextid=D5vuiz
-
Вітаю! Літо підходить до завершення і вже скоро теплі дні підуть в забуття на довгі місяці тому пропоную вам в цю суботу завітати в канадський ”running club” в цю суботу на 12:00 в парку Rosemont Community Centre, Confederation Park. Це комюніті це не просто про біг (я сам так собі бігун😅), це більше про вайб, про те як інтегруватися в канадський соціум і перебороти себе та свою сромязливість якщо така присутня та знайти нові знайомства. Що ми там робимо?💬 Очевидно оскільки це «running club” спочатку ми біжимо 3-4.5 км (на вибір і силу), але потім найкраща частина, це спілкування та безліч різних ігор: футбол, волейбол, бадмінтон та багато інших. Ніхто не грає, щоб обовʼязково перемогти, всі грають просто, щоб отримати чудові емоції, там немає професіоналів і в основному всі новачки, тому не треба гадати, що ви будете якось виділятися. Участь повністю безкоштовно Деталі в приват
-
Скиньте резюме
-
Та было бы за что… сам любитель стейков и жарить на плите - ад. А если накрывать крышкой много то действительно не стейк а варенное мясо
-
Ну я могу посоветовать для жарки купить просто маленькую гриль. (Оно ерунду стоит) Мясо я либо на ней жарю, либо на гриле на улице.