UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Добрий день.Під скажіть що краще католицькі школи чи прості державні?
-
Дуже дякую 🌹, буду шукати, ні разу не бачила, можливо не зауважила
-
Доброго дня, шановні батьки! Я вчитель початкових класів з 11-річним досвідом роботи. Моя спеціалізація – навчання дітей читати і писати з нуля. Завдяки розробленій мною програмі, яка складається з 35 цікавих уроків-презентацій та інструкції для батьків, діти вже з перших занять починають читати і писати. Програма інтегрує всі необхідні навички та підходи, забезпечуючи швидкий і якісний результат. Мені цікаво дізнатися вашу думку: чи були б ви готові придбати цей комплект уроків за $20-30? Буду вдячна за ваші відповіді та зворотний зв'язок!
-
Всім привіт! Шукаю людину, яка професійно займається відео та монтажем. В моїй компанії буде івент 20 жовтня, ми хочемо засняти цей івент. Чи є тут такий спеціаліст_ка? Якщо так, напишіть мені в особисті повідомлення, будь ласка. І додайте посилання де можна одразу подивитись ваше портфоліо, щоб не гаяти час один одного.
-
Всім привіт, чи є тут хтось, хто працював з кінологом? Нам потрібно терміново щось робити з гавканням 🫣
-
Ну это так себе совет. Могут расценить как повод попасть в страну, нарушив уже условия "договоренностей", люди могут просто потратить деньги и вернуться назад. А вот если есть какие-то документы с госпиталем/клиникой о том, что роды запланированы у них, то это другая ситуация. В детали не вдавалась, но знаю, что такой "туризм" практиковался и с Канадой, и со Штатами и с другими странами.
-
Дякую. А яку краще замовляти? Зворотній осмос чи мінеральну?
-
А ось про те, що просто родити в Канаді не варто говорити
-
Я ціни там не бачу
-
Дякую
-
Добрый день, в связи с переездом продаем Ковер: 10’ х 5’ - 20$ Деревянный Стол (можно удлинять), и 2 стула к нему, стол достаточно высокий. - 50$ Деревянная прикроватная тумбочка, тоже достаточно высокая, с 2мя ящиками. Один из ящиков - выпадает дно(легко починить) -20$ Коврик + штора в ванную - 7$ Набор тремпелей 35шт - 5$ IKEA вешалка для одежды + органайзер - 10$ IKEA лампа + запасная лампочка - 7$ Весы -5$ (в кг и фунтах) Телевизор 24’ без пульта -10$ Одеяло (comforter) ~190x195cm -20$ Подушки х2 - 7$ Все было в использовании с марта-апреля. Стол/стулья/тумбочка - были куплены уже в использовании. Только самовывоз.
-
Доброго дня, чи є у нас доставка 20 літрових бутлів води як в Україні? Не знаю, що трапилось, але з кранів вода зі смаком плісняви і фільтр Бріта не допомагає.