UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
А вот пан Анджей дописал новую книгу про Ведьмака Не будь как Мартин, будь как Сапковский:-)
-
Всім привіт Хочу забрати кішку з Польщі, і хочу знайти бажаючого для перевезення її Але не знаю які документи потрібні для цього,вона має паспорт і всі счеплення, але паспорт має на моє імя( я як мама)Чи потрібно буде їй змінити паспорт, Чи можна зіставити який є,і взагалі які документи будуть потрібні в Калгарі коли прилітає Маю надію що хтось стикався з такою ситуацією, і зможе дати розуміння які єтапи буде проходити кішка😊
-
Всем привет! Бесплатная дегустация более 40-ка различных вин со всех уголков мира, 28 сентября, с 12:00 до 15:00, в Shawnessy Calgary Co-op WSB. 🍷 Пожалуйста, регистрируйтесь - билеты бесплатные.
-
Всем привет! Бесплатная дегустация более 40-ка различных вин со всех уголков мира, 28 сентября, с 12:00 до 15:00, в Shawnessy Calgary Co-op WSB. 🍷 Пожалуйста, регистрируйтесь - билеты бесплатные.
-
Доброго дня! Шукаю роботу. Назараз не має значення яка робота, тільки хвилює графік. 7am-5 pm. Рівень англійської мови fluent, також володію німецькою та китайською на побутовому рівні. Розумію як працювати з компʼютером, принтером, та іншими. Work permit є, бажання працювати є. Якщо є якісь питання, пишіть, будь ласка. Good day everyone! I’m looking for a job. Right now the position doesn’t matter, I’m available from 7am to 5 pm on workdays. English fluent. Chinese and German basic. Computer skills are fine. Work permit is walid. If you have any questions or offers, please, contact directly.
-
Соты запечатаны не полностью, вы в курсе , что это недозревший мед?
-
Кімната з власною ванною в центрі Калгарі 303 13 Ave SW, район Beltline на 2 місяці з 1.09 до 31.10 (є можливість заїхати 28.08, +4 безкоштовні дні). Квартира 2 bedroom 2 baths 737 sqft на 7-му поверсі. В іншій кімнаті проживає хлопець, охайний та доброзичливий. Ціна 1250$. У вартість входить вода та опалення. Окремо сплачується світло, інтернет та страховка на квартиру, приблизно 70$ в місяць. +damage deposit 1250$, повертається при виїзді. Можна з тваринами, безкоштовно. За будь-якими питаннями звертайтеся у приватні.
-
Продаємо диван 50$ праска 15$ локація Даунтаун 10 авеню
-
2008 Nissan Pathfinder · Позашляховик · Пробіг у кілометрах: 285 000 Продам Nissan Pathfinder 4.0. 2008 рік Активний статус Альберта реєстрація Без аварій Максимальна комплектація - 7 місць Дистанційний запуск Клімат контроль Шкіряні сидіння Підігрів сидінь Люк Комплекс всесезонних дисків Пробіг 285 тис В дуже хорошому стані. Мотор коробка передач працює без нарікань. Новий акумулятор. Додаткові колеса Відмінний і надійний Ціна 6500 торг
-
Продаємо патіо в звʼязку з переїздом. Стан чудовий, єдине що через сильний вітер зламався зонт (спиці зломались, але якщо ви вмієте чинити, можу віддати). Ціна 100$, вивіз на Walden SE Потрібно забрати до пʼятниці!
-
Відд безкоштовно. Квін ліжко (спрінг бокс+матрац) та трюмо. Віддаю тільки все разом. Само вивіз з Somerset SW. Олена тел: 825-288-6137
-
Перед отриманням пр приходить емейл де запитують деяку інформацію і просять підтвердити що ви в Канаді. Потім ще один емейл з доступом до ПР порталу, де ви ще раз підтверджуєте що ви в Канаді, загружаєте фото і адресу. Так ось може статись коли ці емейли приходять перед вашою поїздкою. Мій випадок минулого року: приходить перший емейл за три дні до запланованої поїздки, я чесно відписую що на сьогодні в Канаді але через три дні їду і повернусь такого то числа. Прийшла відповідь щось типу дякуємо що повідомили, дайте відповідь на вказані питання після повернення. Коли повернувся відписав, і десь через півтора міс отримав підтвердження ПР, можливо якби не їхав отримав би швидше але то не критично. Найгірше напевно тільки коли ПР вже підтвердили, а картки на дату поїздки ще не прийшли.