UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
мне кажется в Накиске катались
-
Коли буде гарна погода я би радив з'їздити до Lake Louise, та Banff або хоча до Canmore.
-
1988. Был маленький,смотрел даже с папой по телеку. Нравилось
-
Тут є лижний курорт у якомусь році тут навіть олімпіада була
-
Через сайт тільки на основний склад можна замовити. Якщо цікавлять інші пункти видачи, то треба або телефонувати(розмовляють тільнки на англ.мові), або у церкві Св.Володимира в середу і суботу in person можно зробити замовлення.
-
Підкажіть, а якщо забирати не на основному складі? Не можу с сайтом розібратися( чи треба їм телефонувати?
-
Якщо ви забираєте на основному складі продукти, те що не хочете брати можна лишити у кошику. Волонтер фудбанку забере
-
Вот это не скажу. Наверное. Друзья подавали ребенка после двух месяцев с тех пор, как получили сами.
-
Це через форму опікуна? Вірно я розумію?
-
Можете отдельно
-
Доброго дня! Подаємося на грошову допомогу - проблема з дитиною,видає помилку. Дзвонили, сказали протягом двух тижнів спробувати ще. Таке питання. Я можу зараз податись на дорослих, а потім окремо на дитину чи потрібно тільки разом? Дякую
-
Доступ до джири дай)
-
Уважаемая группа! Нужен врач -педиатр. Может есть среди вас? Отзовитесь в личку, пожалуйста!
-
Я карта,я карта😂. Любила цей мульт. Хоть з малий мультфільмів нормальных подивилась. А Макс і Рубі взагалі топчик
-
Дякую, що поділились!
-
Мы 2 раза получали и по совету вписывали день рождения. И все ок. И знакомому так же заполнили. Получил без проблем.
-
Да там надо вписывать номер паспорта и потом его же скрин первой страницы отправлять для верификации личности
-
Я выбирал паспорт и вписывал номер паспорта
-
не кликабельный)
-
Вибираєте birth і дату народження пишите, якщо у вас немає ще айді
20 Jan 2023, 19:11
33391/376652
2 minutes ago