UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Могу быть няней для вашего ребенка.8252884313
-
Добрий день, віддаєм матрас БЕЗКОШТОВНО!!! Само вивіз 200 Seton Cir SE #5206
-
Компанія UkrCleaner розширює свою команду і запрошує до співпраці нових працівників! Основні обов'язки: - Дотримання встановлених графіків і процедур прибирання - Професійне і дружнє спілкування з клієнтами та колегами - Дотримання протоколів безпеки та використання необхідних захисних засобів - Виконання спеціальних проектів прибирання за призначенням - Повідомлення керівництву про будь-які пошкодження, дефекти та проблеми -Також важливо враховувати ваше місце проживання, а найкраще, якщо ви будете проживати не далеко від центру Вимоги: - Досвід роботи в ролі прибиральника або подібній - Фізична витривалість - Увага до деталей та забезпечення стабільно високої якості роботи - Надійний автомобіль (не обов’язково, але буде плюсом) - Дійсне водійське посвідчення (не обов’язково, але буде плюсом) Якщо ви зацікавлені в приєднанні до нашої команди, будь ласка, зв’яжіться з нами через Instagram www.instagram.com/ukrcleaner?igsh=MWRkcTNmZTBxMG9qeQ== або надішліть нам електронного листа на адресу [email protected]. Приєднуйтесь до UkrCleaner і станьте частиною команди, яка цінує якість і відданість!
-
Доброго дня, мені 13, я з Дніпра, займаюсь дизайном, роблю аватарки, обробки фото, можу змонтувати відео, і ще багато іншого, 50 грн на ЗСУ, роблю за будь яку сумму, коплю на мрію,можу навчити користувати ШI( Штучний Iнтелект), можу зробити календар з вашим фото, та просто допомогти з проблемами в iнтернетi,можливо щось було б цікаво.
-
80$
-
Однокомнатная квартира с кухней студией в Даунтауне, 9 этаж, в хорошем комплексе с бассейном, тренажерным залом, бильярдом, лаунж зоной и другими удобствами. Без мебели, есть подземный паркинг за доп. плату. Стиральная и сушильная машины в квартире. Разрешено с животными. Цена $1973. В цену включены коммунальные услуги, кроме электричества.
-
Продам платье размер Л ,длинное,нужно приподнимать ,есть нюанс затяжка на подоле ,но так как в области шлейфа, то ее не видно,платье чистое после стирки,цвет айвори-45$ Туфли не пригодились в использовании,только с салона до машины дошла ,размер 9 ,цвет айвори,атласные -25$ Фата,расшитая пайетками ,цвет белый -20$
-
@calgary_it
-
Всі речі за 40cad В ідеальному стані, 0-3м; 3-6м Всі речі попрані, дещо взагалі не встигли одягнути Район Crescent heights
-
Всем привет! Ищу парикмахера, который умеет хорошо работать с кудрявыми волосами. Может кто из наших девочек занимается тут стрижками? Заранее благодарна!