UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Тоді у вашому випадку це не є необхідним. В мого хлопця, наприклад, це є вимога роботодавця
-
Працюю з дому :)
-
Кожному своє) Хтось працює вдома і йому конче необхідно мати швидкісний інтернет
-
В 4k якості тв або ютуб не дивлюся
-
Тому пробуйте👍🏻 Успіхів
-
Ну мені за 15$ достатньо)
-
1гбт
-
Скільки швидкість якщо не секрет
-
хто знає українських інструкторів які приймають екзамен по водінню
-
Тарас, я хочу з вами звʼязатися, але вам неможливо написати
-
Хочу з вами звʼязатися, не можу відправити приватне
-
Интерестно.
-
Обіцяють одне, отримуєте інше, обережно , не рекомендую
-
Друзья кто завтра в лейк луиз собирается?
-
Замість 23 доларів платять 15 Наживатись на своїх - це дно
-
можу сказати що 50 Мб/c за $15. З роботою, відео дзвінків, ютуб HD, інетрент пошук, завантаження файлів, то цього достатньо було. Але я не дивлюся тв, і не вивантажую файли по 10+ Гб.
-
продам, без плям чи дефектів Weekend offender; М розмір $50 Levis 511 32x30; $25 Essentials; M оверсайз; $50 CK поло; М; $15 СК; М; $15
-
www.facebook.com/marketplace/item/1644319419477246/?mibextid=6ojiHh
-
ну а якщо потрібно трохи більше то там є 150 Мб/c за $35 до 11 девайсів
-
Поступили скарги що він погано працював, і він не захотів йому платити 23$, бо думав що він піде до нас на фул тайм 🤷♂️ Тому заплатив йому 15, бо типу за кеш Я ті гроші собі не забрав, моя задача була знайти людину, і тепер жалію Всім зажди платив норм І мені платять, і моїм колегам українцям платить теж І можете запитати в чаті, навіть ті хто на один день приходили, їм теж платили Скарга була від мого канадського колеги, і бос не захотів платити 23$ за погану роботу Я теж був не довольний, бо звик до іншого темпу роботи, Віталік не прискорив мою роботу, як мав би, проте я розумів що це не його сфера, не всім дано Проте я намагався підтягнути українців, підзаробити коштів за фізичну працю Тому видалю свою вакансію, і не буду більше пропонувати роботу українцям, нехай надалі бос сам шукає людей Через якісь непорозуміння в боса, я втрачаю тут репутацію
20 Jan 2023, 19:11
334152/371929
about a minute ago