UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Так ты тоже предвзято к полякам относишься. Зачем УКРАИНЦЕВ писать с большой буквы, а все остальные нации - с маленькой? От этого что, Украина и люди станут лучше?'-))
-
Написала вам в приват.
-
Что бы тратили не 100 долларов, а 55
-
Надо как-то показать людям что есть баблакары здесь
-
Продам Dodge Journey 2009 года 3400$(торг) , машина в рабочем состояние , есть вопросы по ходовой , некоторые пофиксю на неделе , по вопросам в личку.
-
-
Ну тут как бы от типа людей зависит и их благосостояния. Если человек не хочет ничего выдумывать, хочет и может заплатить 100$ и пусть его возят красоту показывают, а он пиво пить будет или по студенчески на автобусы, попарайды искать самому, мониторить карты, направления, расписания. Это услуга со своей ценой, ты или покупаешь или нет. Кухня Мишлен это дорого, но есть же те кто идёт в ресторан, а есть те кто сам хоботится на кухне.
-
Вітаю шановне товариство , маю Канадський досвід більше року у сфері HVAC sheet metal worker , зараз навчаюсь SAIT first period apprenticeship. Також маю великий досвід в електромонтажних роботах в Україні. Якщо вашій компанії потрібна допомога на вихідних , готовий до співпраці. Маю власний інструмент і авто . Можу працювати як в Калгарі так і за межами міста. Відкритий до пропозиції робити у вихідні дні .
-
Добрий день! Шукаємо водіїв на доставку від Амазон. 22$/годину, видають автівку, англійська обов'язкова хоча б А2, Склад переізждае на нове місце з 18 вересня. Без машини майже не можливо добратись майте це на увазі 260231 Range Rd 293, Rocky View, AB T4A 0M9 Кому цікаво - пишіть на @Alexresd PS. Це позиція водія, до складів не має ніякого відношення
-
Продам велосипед Triumph Ravine на 26их колесах. Стан як є на фото, їздить без проблем. Є захисні щитки від дощу, підніжка. Єдині недоліки це відпало одне кріплення біля ручки гальмування (інші гальма в робочому стані) і на передніх зірках вимкнений перемикач (працює лише перемикання задніх передач). Відповідно і ціна за нього невисока, 30$ Самовивіз NW, Banff trail
-
Квартира !заїзд можливий одразу після оплати і підписання контракту.на.2005 11 Awe Sw до центру 10хв пішки.Квартира однокімнатна, світла, простора на 3 поверсі,багато місця для зберігання.Пральня на 1 поверсі.Є балкон.Також є паркінг. Поруч станція метро - 5 хв.Вартість 1600$ в місяць (депозит 1600)+- комунальні 50$.
-
Всім привіт, шукаю пару на сьогоднішній вечір для фотосесії в горах , безкоштовно Виїзд 16.30 Треба встигнути підготувати образи за референсами, що я надішлю, машину мати не обовʼязково, я зможу забрати Кому цікаво пишіть та надсилайте одразу ваше фото з партнером Фото локації прикріпляю і мій інстаграм також www.instagram.com/elviiiphoto?igsh=cWRzbzg4cDMzcm9l&utm_source=qr
-
Привіт, ніхто не хоче свіжого коропа 15$ кг . Коропи є по 4,800 кг 3,500 кг 3,500 кг +1 (403) 771-4454 Анжела
-
Нет конечно, зачем нам карп. Half Life 3 есть ?