UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Цікаво, чи почнуть в посольстві задаватися питанням чого люди не їдуть в Едмонтон?
-
Я зрозуміла, дуже дякую вам. Ви неймовірна людина, з усіма питаннями допомогли мені ☺️ Самого найгарнішого дня вам
-
Іноді перший раз при подачі буває таке що вони ще присилають чеком, а додати можна через кабінет щоб було онлайн. Якщо всеж таки прийде чек, це не є проблемою. можна відсканувати чек через банківский додаток і через деякий час вони зарахуються.
-
Вони то задаються, але нічого не можуть зробити. В Оттаві була одна людина проти 6 в Едментоні і якось краще справлялася. Це Кулєба дуже переймається ухилянтами, а розширити штат, щоб збільшити прибутки міністрества, клепки не вистачає. Мабуть не має як отримати відкати, то він і не париться.
-
Свого часу поляки то побороли в VFS
-
Так при такій ситуації ніхто не зацікавлений розширювати штат. Робота непильна, якщо підсуєтишся - маєш норм додатковий заробіток, що й з/п не треба 😂 І людям вище від тебе перепадає
-
В VFS теж корупція?
-
Здається мейн флор на 3 спальні 2521 14 ave SE. Є окремі пральна і сушильна машини, посудомийка. Також балкон, парковочне місце на задньому дворі й невеликий гаражик для зберігання речей. 15хв пішки - доларама, кооп та драг стор. Автобусна зупинка одразу біля дому, до сітрейну 15хв пішки. Комунальні діляться з бейсментом, з вас 55%. Ціна 2100CAD за місяць
-
Ні, не треба ставити нічого в цьому пункті. Ви, як self-employed ще не платили податки і не claim these personal amounts у 2024. Тому ви маєте право починати вживати ці неоподатковані мінімуми при нарахуванні зарплати.
-
Я про ситуацію коли теж було неможливо подати документи на отримання польської візи. Але потім все налагодилося.
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка, може хтось знає. Чи можу я з подовженим паспортом подорожувати закордон з Канади та назад? Віза діюча. Дякую!
-
Дякую
-
Знаю тільки що в деяких країнах можуть бути проблеми з продовженим паспортом.
-
Доброго дня. Есть такой вопрос. Если выехал с Канады больше чем на 6 месяцев. И планирую вернутся через год. При этом проходил мед обследование. Выдали хелскарту уже в отсутствии человека. И тут какие могут быть проблемы по приезду во 2 раз через год. Мед осмотр уже не действителен? Мед карта обнуляетсЯ? Пустят ли в Канаду при действующей визе и воркпермит? Какие проблемы могут быть?
-
1)H&M 38(7) размер 35$ 2)размер 37(6,5) 20$ 3)размер 38(7) 20$ 4)Nike 39 размер 35$ 5)Adidas 37(6,5) размер 40$
-
Добрий день усім. Може хтось може підказати мені, де можна пройти окуліста за бенефітами і щоб говорив українською? Заздалегідь вдячна всім.
-
Дякую
-
Підскажіть контакти перевіреного traffic lawyer.
-
Привіт.Куплю IPhone 13-ї моделі або новішою .Відсоток акумулятора від 85+ Плачу кешем і підʼїду куди скажете ,щоб забрати.Якщо є варіанти ,то напишіть в приватні повідомлення з фото,ціною і відсотком батареї. Дякую!
-
Зніму кімнату в будинку або таунхаузі з парковкою (якщо є гараж то з гаражом) район не важливий
20 Jan 2023, 19:11
334629/378221
11 minutes ago