UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Продам смарт годинник Amazfit GTS 2, зовні в хорошому стані. Чомусь перестали завантажуватися, постійно перезапускаються. В воді не були. Віддам за символічну суму, можливо хтось знає як їх відновити. До цього всі функції працювали, аккумулятор тримав заряд до 5 днів. Весь комплект на фото. 15$
-
Доброго дня, моде в когось є номер україномовного співробітника страхування в міленіум? Шукаю в чаті не знайшов, але колись бачив підбірку. В мене є номер однієї баришні, але вона якась дивна) а зараз дзвоню до них 10 в черзі ну вже пів дня на телефоні тупо не можу додзвонитись
-
Привет. Если лететь с питомцем в кабине, самое главное что сумка поместиться под сиденее в момент взлёта. Поэтому большую разницу играет soft shell carrier vs hard shell carrier. Если здаёте животинку в багаж, то там разницы по параметрам нет. Большинство информации есть на сайте авиакомпании. Если напишите больше деталей, то помогу разобраться
-
Шукаю роботу в офісі або віддалено. Маю досвід копірайтера (академ, сео, маркетинг) та менеджера - тім ліда в інфлюенс маркетингу, але розгляну й інші сфери. Англ С1
-
Alpine pet hospital 24/7 біля шінука
-
Привіт! Якщо шукаєте недорогий ремонт одягу, звертайтесь🪡Моя мама все життя пропрацювала швачкою🧵Ось її ватсап/вайбер +380 (66) 204 62 79.
-
Привіт!🌻 Якщо шукаєте недорогий ремонт одягу, звертайтесь. 🪡Моя мама все життя пропрацювала швачкою. 🧵Ось її ватсап/вайбер +380 (66) 204 62 79.
-
Привіт , можливо хтось може порадити нашого психіатра в Калгарі , буду дуже вдячна
-
Перездаєм контракт з 1 жовтня буде дійсний 9 місяців. Адрес 1403 26a St Sw. Квартира однокімнатна, світла, простора на 4 поверсі, багато місця для зберігання. Пральня в квартирі, посудомийка. Є балкон. В будинку є патіо. Також є паркінг. Поруч станція метро. Гарний спокійний район, 12 хв пішки багато магазинів Walmart, Safeway. Можна буде заїхати раніше з 25 вересня. Оплата з 1 жовтня. Вартість 1825$ в місяць (депозит 1500)+- комунальні 50$.