UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
О живой)
-
Привіт, привіт)
-
Нє, мені таке не подобається)
-
А знаю
-
Є бажаючі сходити завтра в тир постріляти? Десь 100-150$ в залежності від зброї. Шукаю товариша бо без ліцензії тільки групами 2+ пускають
-
То цитата жи🙄
-
Доброго вечора,якою поштою ліпше відправити посилку до України з Калгарі ,вага десь 25-30 кг Дякую
-
Та все як і було, тільки літо скінчилося😢... а так... на тебе чекали, дурня валяли))
-
Здравствуйте Кому надо Домик для кошки Мокрый корм сухой корм Туалет . Пишите отдам бесплатно .
-
И мое любимое
-
И эти все % суммируются? потому что для самозанятого олучается около 30-35%, много как-то
-
Meest Calgary. До 30 кг. Телефон и адрес в гугле. Морем идет два месяца, авиа - ок. 4 недель
-
там по сходинкам, не весь дохід 30%. Залежить від того скільки у вас дохід
-
Та й. у само зайнятих там купа нюансів в залежності від діяльності. Наприклад десь щось списується а десь ні. І це вже податковий бухгалтер допоможе. Головне збирайте всі витрати, чеки, вести табличку доходів і тп
-
А у вас нету кошки бесплатно?
-
Возвращение блудного сына
-
Чоловічі♂️ та жіночі♀️ парфуми відливанти 2️⃣-5️⃣-🔟мл. Найкращий спосіб спробувати та перевірити найкращі аромати✅️, щоб зрозуміти чи варто брати цілий флакон🤔. Тільки оригінал! 💯Ціни від 3$/2мл. Можу порадити та підібрати парфум на будь який смак. Пишіть прямо зараз!➡️
-
Спасибо за ответ, вижу это группа предназначена не для коллективной помощи нашим людям, а для продвижения платных консультаций ♥️🤝
-
Продам великий стіл. Скляна поверхня, деревʼяні ніжки Розміри 185*98*76 40 cad Район Martindale
-
Тобто вам не сподобалось що вам відповіли з детальним описом коли скільки податків платиться?)
20 Jan 2023, 19:11
335187/375933
7 minutes ago