UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Та я знаю)))
-
Как у вас там в Калгари жарко?
-
Офигеть
-
Ужас + 33
-
Nanaimo, BC
-
Но я сейчас на острове
-
Да)
-
Но кстати вообще не чувствуется жару, как будто +3
-
+26
-
-
ОооооооО
-
Та не благодарю, мы самолётом )
-
Всім привіт! Шукаємо сусідку для спільного проживання у 3-кімнатній підвальній квартирі на Capitol Hill Cres NW з 1 жовтня. Вартість оренди $650 +комунальні послуги та інтернет, які діляться на всіх мешканців будинку (4 людини) На даний момент у бейсменті проживають дві дівчини. Орендодавець живе зверху — ввічливий молодий чоловік, тихий, без шкідливих звичок. Кімната здається пустою, але можна домовитись з господарем щодо ліжка.Спільна пральня Помешкання знаходиться в спокійному районі, за 7 хвилин ходьби до залізничного вокзалу NB University або до Banff Trail Орендна плата за перший та останній місяці. Про нас: ми - дві дівчини, які працюють або вчаться,і мають гармонійні стосунки,зберігаючи при цьому повагу до приватності один одного.Наш дім підтримує чистоту та позитивну атмосферу. Ми шукаємо ввічливу,зайняту (або студентку) та охайну дівчину. Будь ласка, зв’яжіться за додатковою інформацією зі мною або з моєю сусідкою @popo_va.
-
Ребят продам один билет на WWE Monday Night RAW 9 сентября в Калгари, брал два билета, один для себя один для жены, не сможет поехать, место рядом со мной. Цена 100 баксов, самый верхний ярус если нужны подробности пишите. Оплата уже на месте в день события, билет сразу же скину с тикетмастера при встрече